同過理智既女仔拍拖之後真係翻唔到轉頭

302 回覆
1900 Like 38 Dislike
呢種女仔係邊到搵到

慢慢搵總會搵到
同埋了解多啲個女仔既情格先一齊 睇佢點待人處事 咁會少啲中伏
如果最後一齊左發覺佢都係有無理取鬧時 千奇唔好亂縱佢 唔縱唔係代表唔錫佢 錫佢氹佢係要 但係當佢亂發脾氣時 最緊要唔好亂認錯亂氹 如果唔係佢最後會只變成一個極自我中心不可逆轉既臭閪 你就有排受
不過講到最尾 都係你自己都要理性同識諗既如果你自己都係亂9發脾氣嗰啲 就算搵到個理性女朋友 佢都會頂唔順飛9你
咁多唔理智亂發脾氣既女人走出黎老屈人地唔夠愛黎合理化自己既

佢地好鐘意用冇安全感黎做亂發脾氣既藉口大佬呀 冇安全感咪搵出問題根源 再去解決囉 淨係識嘈嘈閉有撚用呀

佢地又好鐘意話係因為愛先會發脾氣我真係聽到黑人問撚哂號明明係自己唔識控制情緒 都可以咁樣合理化自己
點睇男朋友因為打機發脾氣 陪佢打 佢出錯就冇事笑笑口 我出錯就屌撚到我訓係到 仲要我氹番佢

佢咁on9 你再繼續一齊 你有排受喎
分手你就覺得理智有好過冇
分手你就覺得理智有好過冇

冇好過有

拉登多左好多港女
https://lihkg.com/thread/362353/page/1
女人係冇理智
你呢個真係千年一遇
理智嘅女人結婚還好
拍拖真係唔好搞

理智唔代表冇情趣死魚架清理智係代表佢唔會亂發脾氣做埋哂啲唔顧人感受既野呀

我就係想講呢樣
條女勁沈迷名牌可以點算
佢想叫我送個成皮既包包
條女勁沈迷名牌可以點算
佢想叫我送個成皮既包包

換畫

佢地好鐘意用冇安全感黎做亂發脾氣既藉口大佬呀 冇安全感咪搵出問題根源 再去解決囉 淨係識嘈嘈閉有撚用呀

佢地又好鐘意話係因為愛先會發脾氣我真係聽到黑人問撚哂號明明係自己唔識控制情緒 都可以咁樣合理化自己

如果以無安全感為由發癲係好蠢既行為,有邊個男人鐘意麻煩發癲既女人?成日帶負面情緒出黎既人只會嚇走另一半同比壓力另一半,本身幾鐘意都會攰架。反而做個理性d既女人,識諗既體貼既,善解人意,對方覺得相處得舒服自然會好鐘意同你起埋一齊唔想走啦 搞咁多野做乜 人地唔會因為tum多你幾下就鐘意你多左,而係調返轉,變左係當交貨咋,女方只會越黎越不安,當有日佢攰到唔再tum就玩完。

一個願打一個願捱既關係絕對唔係d咩理想健康既關係,唔好覺得自己發脾氣因為好愛對方,而對方會忍自己tum自己就係愛自己既證明,撐唔到幾耐,好多都變為一齊而一齊架咋。健康既關係應該係雙方都舒服 互相尊重同為對方著想體諒,睇呢個post好多巴打話好愛自己女友因為女友理性識諗,就知個分別啦。
條女勁沈迷名牌可以點算
佢想叫我送個成皮既包包

換畫

佢仲讀緊書
條女勁沈迷名牌可以點算
佢想叫我送個成皮既包包

已經沉迷左既好難叫佢停手
佢身邊啲朋友都係成身名牌??
條女勁沈迷名牌可以點算
佢想叫我送個成皮既包包

已經沉迷左既好難叫佢停手
佢身邊啲朋友都係成身名牌??

又唔係 係佢自己follow 好多ig shop 日日狂睇
條女勁沈迷名牌可以點算
佢想叫我送個成皮既包包

換畫

佢仲讀緊書

讀緊書都已經咁 仲得了
條女勁沈迷名牌可以點算
佢想叫我送個成皮既包包

換畫

佢仲讀緊書

佢鐘意名牌係佢既事,自己儲錢買囉,買唔起就收皮,點解要你送?呢種心態當你係提款機多喎
條女勁沈迷名牌可以點算
佢想叫我送個成皮既包包

換畫

佢仲讀緊書

讀緊書都已經咁 仲得了

條女勁沈迷名牌可以點算
佢想叫我送個成皮既包包

換畫

佢仲讀緊書

佢鐘意名牌係佢既事,自己儲錢買囉,買唔起就收皮,點解要你送?呢種心態當你係提款機多喎

最難搞係佢會話邊個邊個條仔又送d 咩靚野比佢條女
跟住就話你睇人地對佢條女幾好

如果以無安全感為由發癲係好蠢既行為,有邊個男人鐘意麻煩發癲既女人?成日帶負面情緒出黎既人只會嚇走另一半同比壓力另一半,本身幾鐘意都會攰架。反而做個理性d既女人,識諗既體貼既,善解人意,對方覺得相處得舒服自然會好鐘意同你起埋一齊唔想走啦 搞咁多野做乜 人地唔會因為tum多你幾下就鐘意你多左,而係調返轉,變左係當交貨咋,女方只會越黎越不安,當有日佢攰到唔再tum就玩完。

一個願打一個願捱既關係絕對唔係d咩理想健康既關係,唔好覺得自己發脾氣因為好愛對方,而對方會忍自己tum自己就係愛自己既證明,撐唔到幾耐,好多都變為一齊而一齊架咋。健康既關係應該係雙方都舒服 互相尊重同為對方著想體諒,睇呢個post好多巴打話好愛自己女友因為女友理性識諗,就知個分別啦。

啱呀成日亂發脾氣嗰啲 其實好睇得出佢地都係啲自我中心同唔識喺人地立場諗既人 佢地唔明咩叫互相體諒 淨係要對方單方面體諒佢
條女勁沈迷名牌可以點算
佢想叫我送個成皮既包包

換畫

佢仲讀緊書

呢個人價值觀有d問題,非常物質,你認真諗下係咪要個咁既人同你行落去
條女勁沈迷名牌可以點算
佢想叫我送個成皮既包包

換畫

佢仲讀緊書

提款機過唔到世
條女勁沈迷名牌可以點算
佢想叫我送個成皮既包包

換畫

佢仲讀緊書

呢個人價值觀有d問題,非常物質,你認真諗下係咪要個咁既人同你行落去

啱呀成日亂發脾氣嗰啲 其實好睇得出佢地都係啲自我中心同唔識喺人地立場諗既人 佢地唔明咩叫互相體諒 淨係要對方單方面體諒佢

無錯,最後chur到對方話要分手先識後悔
呢d人多數睇得偶像劇多以為喊苦喊忽tum黎tum去搞呢搞路先叫愛情,互相尊重相安無事就叫淡、唔夠鐘意。
條女勁沈迷名牌可以點算
佢想叫我送個成皮既包包

換畫

佢仲讀緊書

我覺得自己有能力負擔先去買係無問題,唔係一定要送野先顯示到愛既
真係要講下,當您提款機咁好難走得遠,除非佢唔想同你走遠特登扮聽唔明你講野
當你作為一部提款機暫停服務既時候,佢就轉過街口揾過第二部咖喇
詳細你地相處情況我唔清楚,但巴打要加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞