同過理智既女仔拍拖之後真係翻唔到轉頭

302 回覆
1900 Like 38 Dislike
現任都係
唔會點嬲 就好係m到真係好炆 嬲左都係一陣 講緊幾分鐘就會自動冇事 仲會道歉

做野個陣好認真 會抽時間應機
知道人地忙唔會無啦啦發癲要人傾電話

係根本唔想返轉頭
現任都係因為有經歷 唔會再咁小氣

點睇男朋友因為打機發脾氣 陪佢打 佢出錯就冇事笑笑口 我出錯就屌撚到我訓係到 仲要我氹番佢

淨係會陪男朋友打機已經要讚
甜言蜜語洗乜你講
自然有第二個同佢講架啦
拍得多次拖咪易理智
同埋女人好犯賤
你次次就哂佢就會恃寵生嬌 甚至嫌你煩
因為慣左 講真有時我信港女係縱出黎
只要狠心一次半次唔氹
唔好理佢 等佢發飽佢 慢慢就會講道理

不過理智到分埋手
試過 散左啦但係
呢種女仔係邊到搵到

大撚把
不過好多都係你地口中話睇個樣就食唔落果批
同過蠢嘅女仔拍拖
再同理智嘅女仔拍拖
更加返唔到轉頭
拍得多次拖咪易理智
同埋女人好犯賤
只要狠心一次半次唔氹

如果係咁應該愈拍得多愈唔理智
眼腫都可以發一日脾氣?
真係有d 咁嘅人?

依d 港女真係多得你班垃圾男人縱出黎
拍得多次拖咪易理智
同埋女人好犯賤
只要狠心一次半次唔氹

咁我假設唔會知個個男仔都咁縱
總有一兩個會唔理佢或者頂佢唔順
慢慢就會知自己過哂火
眼腫都可以發一日脾氣?
真係有d 咁嘅人?

依d 港女真係多得你班垃圾男人縱出黎

我改邪歸正喇而家
拍得多次拖咪易理智
同埋女人好犯賤
只要狠心一次半次唔氹

然後就沒有然後了
了解多d性格先approach 唔係淨係睇樣既話
搵到呢類女仔唔難啊
明,你現任係我ex,你要珍惜佢

屌你老母 食INTERN女
樓主讀ust
巴打,請好好珍惜

利申:當奴中(婚已結)
樓主讀ust

唔好相認啦

利申唔係
呢種女仔係邊到搵到

大撚把
不過好多都係你地口中話睇個樣就食唔落果批

完全正確
諗翻起以前嗰個充滿奴性既自己真係好慚愧 ,亦都開始發覺自己頂唔順啲小小事就發脾氣既女仔

本身就頂唔順呢d 女,
好有尊嚴但冇女
再唔係就到我發脾氣,d潛在對象走哂

直至識到呢個,我講野做野都好free,做番自己想做既自己,搭巴士暈車浪可以挨佢膊頭做小dee dee,一時佢突然m到我幫佢買m巾,
由雙方都好火爆變到好包容對方,從對方身上都學到好多野
呢段感情真係令我地好開心好愉快

即使我係初戀冇試過外面既森林都願意陪佢走埋餘下既路
如果係佢的話,我可以放棄花花世界,陪你一生一世,希望我地會走到永遠
女人嘅嘢,越tum越野蠻
我同呢個男人一齊咁多年,以前會因為無聊嘢嬲,但佢極少tum
整下整下自己都無癮,會慢慢成長,變得理智
其實最重要係真係愛佢,站喺佢角度諗,唔會淨係諗自己,關係先會長久

利申:婚已結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞