同過理智既女仔拍拖之後真係翻唔到轉頭

302 回覆
1900 Like 38 Dislike
我有兩個女仔fd又係理智到乜咁

一個友達太高而且有男友
一個係我ex

最後你班男人咪又係睇樣?
靚+唔理智
醜+理智
你明知靚係臭西港女咪又係衝埋去
我係理智個個
變左好多時唔鐘意講情話,因為覺得愛唔應該係講出口,係人都識講
要做出黎先有意思
男朋友成日覺得我唔會開口埋口我愛你咁
利申:依家起佢office樓下surprise 接佢放工

我都明呀
掛住你都講唔出口
最多一見就攪實
我係理智個個
變左好多時唔鐘意講情話,因為覺得愛唔應該係講出口,係人都識講
要做出黎先有意思
男朋友成日覺得我唔會開口埋口我愛你咁
利申:依家起佢office樓下surprise 接佢放工

我都明呀
掛住你都講唔出口
最多一見就
過份理智都唔太好 感覺好似唔依賴對方咁

如果過份理智就真係要認真審視下佢係咪真心愛你
下下都冇咩所謂 唔會點嬲其實係佢唔太care你 你講咩做咩係佢眼中都只係小事
連嗌交既力都慳返 所以先唔會無理取鬧
我之前同個唔太愛既ex拍拖就係咁
反而個陣同exex一齊好多時發脾氣都係想佢好溫柔咁氹返我 事實證明真係關你有幾中意一個人事架
利申真絲

收皮啦屌,發老脾就發老脾啦,搵d垃圾理由包裝
過份理智都唔太好 感覺好似唔依賴對方咁

如果過份理智就真係要認真審視下佢係咪真心愛你
下下都冇咩所謂 唔會點嬲其實係佢唔太care你 你講咩做咩係佢眼中都只係小事
連嗌交既力都慳返 所以先唔會無理取鬧
我之前同個唔太愛既ex拍拖就係咁
反而個陣同exex一齊好多時發脾氣都係想佢好溫柔咁氹返我 事實證明真係關你有幾中意一個人事架
利申真絲

收皮啦屌,發老脾就發老脾啦,搵d垃圾理由包裝

將自己既開心甜蜜建築係諗爆頭都唔知點tum好既痛苦男友身上
agger 遇到真係好好彩
咁讚我既
根本香港女性地位係高過男性
初戀男朋友又係咩都嬲一餐既人
同一件事,佢做就覺得自己一啲問題都冇
我表達自己感受,佢仲大聲過我喝返我
我做既話,佢就發哂癲咁
同佢講野又好似玩踩地雷咁
傾傾下都會冇啦啦嬲
所以講野又會好小心翼翼
果時細個,為左呢條友冇哂尊嚴
而家果個好好多
識大家體諒又唔會chur人
反而我條仔先係好唔理性個個
日撚日好似湊仔咁

佢細過你
女友理智又唔癡身,留名睇等飛。
利申: 試過

咁係咪都係唔理性 <----唔係
如果因為行同一條路去同一個地方都唔肯同我一齊行而嬲<---朋友關係定佢本身有正室???

你諗下你地既關係啦!!!!

如果因為行同一條路去同一個地方都唔肯同我一齊行而嬲<---朋友關係定佢本身有正室???

怪唔得咁多女俾人呃蝦條.

大把人都係公開關係,都會發生有第三者或一拖幾.
問題你係第幾者.

你又知佢一定青頭?

我真係未見過廿歲都冇嘅青頭仔會夠膽一拖幾 <---你未見過,唔代表冇.

連登思古井已經係例子.

愈樣衰性格古古怪怪嗰啲唔知點解反而極有自信好自戀
我真係見過一個樣柒嘅人讚自己靚仔
啲女落搭先最神奇

我個fd係呢d case既女方,佢話覺得好尷尬好尷尬覺得好樣衰被識既人見到 膊膊頭呀拖都唔比會扭擰地整開男朋友隻手 反而一街陌生人果時佢地就好癡纏(唔小心撞過

我個fd係呢d case既女方,佢話覺得好尷尬好尷尬覺得好樣衰被識既人見到 膊膊頭呀拖都唔比會扭擰地整開男朋友隻手 反而一街陌生人果時佢地就好癡纏(唔小心撞過

Diu我都係咁
係唔想比人見到有反差?
我平時resting bitch face

Diu我都係咁
係唔想比人見到有反差?
我平時resting bitch face

怕羞姐我覺得

靚+唔理智
醜+理智

我都無講過樣唔重要
同埋臭西性格真係不敢恭維

換畫

佢仲讀緊書

佢鐘意名牌係佢既事,自己儲錢買囉,買唔起就收皮,點解要你送?呢種心態當你係提款機多喎

最難搞係佢會話邊個邊個條仔又送d 咩靚野比佢條女
跟住就話你睇人地對佢條女幾好

呢個人價值觀有d問題,非常物質,你認真諗下係咪要個咁既人同你行落去

拜金女咪你地縱出黎囉屌

人既價值係自己比自己 公屋又點窮又點
有錢孝順下老豆老母好過啦
佢已經物質化左 你唔買 佢搵到個買既人就
就會話唔夾 你比唔到佢想要既野佢
得罪講句,冇上一個襯托你點會知而家呢個好

所以頭先上面有巴打留言話上一個太差,落差太大先會覺得呢個好,我都覺得係
但就算有無上一個,現任既好亦係事實
所以會更加知道而家呢個好,會更加珍惜

信我,未拍過拖既人真心會身在福中不知福

無上一個野蠻女人襯托
樓主個理性女朋友只會比人覺得無情趣 平淡
然後就會因為遇到一個要人地保護要人地氹既女仔出現而離棄平淡既女朋友

所以我上面都講話佢係兩方面都平衡到既好女仔,唔會令你為難又有情趣

好似一開始既時候因為佢太好,我一時忘形言語中多次提及自己個ex以前點點點(係我on9既,勿屌 ),

講講下發現佢唔出無咩反應,我就get到佢原來都會呷醋
但佢個陣無發脾氣,我亦都哄翻佢,所以都唔會好似巴打所講出現無情趣同平淡

最後我自己睇法係,就算我無食過味千拉麵,我去到日本一樣會覺得佢地啲拉麵好撚好食

唔出聲代表有情趣
適當時候扭計 爭取番個主權重要d
唔係個個都好似你咁get到女朋友唔開心
一個勁抵得諗既員工 個老細只會想洗盡佢

靚+唔理智
醜+理智

我都無講過樣唔重要
同埋臭西性格真係不敢恭維

做fd都驚,仲要做gf,自殺咩
就係太理性先搵唔到個岩自己呀
第一 一睇就知某d男仔好厹 肯定唔會理佢地
第二 理性就不會撒嬌 無得令男人覺得自己好重要
第三 有d男仔好似唔識大個咁 仲係好唔成熟

講住呢d先
第一 一睇就知某d男仔好厹 肯定唔會理佢地
第二 理性就不會撒嬌 無得令男人覺得自己好重要
第三 有d男仔好似唔識大個咁 仲係好唔成熟

講住呢d先

第二點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞