同過理智既女仔拍拖之後真係翻唔到轉頭

302 回覆
1900 Like 38 Dislike
我係咁
不過男朋友唔中意 嫌我唔痴身 話我唔愛佢
太理智會少好多情趣
呢個真, 少少野都發脾氣真係覺得好ON9
最唔中意就係講錯一句野/講下笑 都可以發脾氣
又要氹又要乜又要物 煩撚到ON9
大佬 拍得拖就要互相遷就嫁啦 郁D就發脾氣 邊個頂得順姐
D女真係痴撚線 唔會恨拍拖而變到成個奴隸咁囉
太理智 既缺點就係
會太獨立 根本唔太需要你

利申:9up

理唔理智同獨唔獨立係兩回事

其實事實係 如果一個女仔太理智
佢其實唔係好中意你 女仔點都會有時想對中意既人扭下計 如果各位巴打女朋友唔係間唔中扭下計要你氹既話小心啲

Agger
係喺一啲大事大非上理智, 明白事理; 但兩個人既時候又會對你扭計

點都好 理智女係
佢心諗既野太多 你永遠只係佢既第2 第3名
即管佢願意係你面前做小女人

利申 都係9up
女仔同理智可以同時出現架咩
邊到搵呀呢D女
點解會有巴打覺得要人tum先代表佢鍾意你
我反而覺得鍾意你先會諗你感受
特別係知情你做嘢壓力大嗰排,有咩都自己搞掂
唔會下下chur條仔
咁唔係先至係愛咩
呢個真, 少少野都發脾氣真係覺得好ON9
最唔中意就係講錯一句野/講下笑 都可以發脾氣
又要氹又要乜又要物 煩撚到ON9
大佬 拍得拖就要互相遷就嫁啦 郁D就發脾氣 邊個頂得順姐
D女真係痴撚線 唔會恨拍拖而變到成個奴隸咁囉

仲要每次發脾氣都會攞埋之前既野黎講,繼續食住個勢
你醜咪冇資格發脾氣 lur人tum囉

可以,真係可以
Agger呀!!!
得罪講句,冇上一個襯托你點會知而家呢個好
眼腫都可以發一日脾氣?
真係有d 咁嘅人?

依d 港女真係多得你班垃圾男人縱出黎

點解眼腫要嬲 r頭

咁有腦的都會分到係咪無理取鬧的

所以頭先上面有巴打留言話上一個太差,落差太大先會覺得呢個好,我都覺得係
但就算有無上一個,現任既好亦係事實
所以會更加知道而家呢個好,會更加珍惜

偽娘
幸福
我都想有女朋友係咁
諒解佢先唔會成日無啦啦發脾氣啫
我都唔想佢因為諗點氹我而覺得有壓力同唔開心
利申冇點發過男朋友脾氣
駁唔到
理智嘅女多數都唔會發姣/嗲人喎
就咁睇仍然係啲情緒化但夠姣夠嗲嘅女先多人媾,多市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞