同過理智既女仔拍拖之後真係翻唔到轉頭

302 回覆
1900 Like 38 Dislike

情況同你一樣

我拍拖唔多 三次

而今次
雖然一齊得兩個星期
但佢係唯一一個女仔令我安心 會想佢做最後一個

雖然佢成日都話甜言蜜語唔使成日講
最緊要個心
但間中佢好掛住我嘅時候一句好愛我
真係冧左

又唔亂發脾氣
扮嬲就會一到咁上下就話講笑
以前女朋友 屌佢都唔知真嬲定假嬲
玩撚完你一排就話講笑 屌你老尾咩
呢種女仔係邊到搵到

唔難搵,不過個樣豬啲咁

情況同你一樣

我拍拖唔多 三次

而今次
雖然一齊得兩個星期
但佢係唯一一個女仔令我安心 會想佢做最後一個

雖然佢成日都話甜言蜜語唔使成日講
最緊要個心
但間中佢好掛住我嘅時候一句好愛我
真係冧左

又唔亂發脾氣
扮嬲就會一到咁上下就話講笑
以前女朋友 屌佢都唔知真嬲定假嬲
玩撚完你一排就話講笑 屌你老尾咩

之前個個係唔會扮,每次都係真嬲
過份理智都唔太好 感覺好似唔依賴對方咁

所以同過喺兩者中間有平衡既女仔拍拖之後,真係唔想再翻轉頭

我識過一個理智女 同佢嗌交真係唔係人咁品
同男人一樣咁理智講道理 又唔肯認吓低威
所以想知你同女友嗌交佢一般會咩態度?

我地係少鬧交到唔記得左上次鬧係幾時
我覺得鬧交既作用係了解大家滿意啲咩,唔滿意啲咩/價值觀方面既野唔同,想對方改 (排除左無理取鬧既爭吵)
但我同佢容易就磨合到,清楚對方諗法,經常都係理性討論,好少鬧交
巴打 你不如講下邊到容易搵到呢種特質既女仔
賜酒

女it /engine 狗
不過呢種女仔鬧起交上嚟唔係人錦品。

利申:理性絲,已出pool

我有少少明你講咩
之前都有個女仔frd 好啱傾 有學識有知性美 大家都有feel 奈何我揀咗另外一個 後悔到仆街
呢種女仔係邊到搵到

我女朋友正正就係呢類女仔
女朋友就係咁

我知你見到
多謝你揀左我
最後咪又睇樣
不過理智既女仔, 知道有D野你永遠都滿足唔到佢, 就飛你無糾纏

講得好
我係理智嘅女朋友
最尾咪又係因為太唔痴身比人飛
情緒病嘅點算
我係理智嘅女朋友

又唔係理智就一定好既 你唔知你ex想要一個痴身定唔痴身既女朋友姐
最後咪又睇樣

咁話樣唔重要既就當然係假啦,我只係覺得性格都好重要
呢種女仔係邊到搵到

紐西蘭
我係絲 同個理智男朋友拍拖都好幸福
唔會發少爺脾氣 有咩大事都幫到我
有事可以商量 我慌失失既時佢會安撫我
理智人萬歲
我係理智嘅女朋友

總會遇到個啱自己既
我女朋友都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞