同過理智既女仔拍拖之後真係翻唔到轉頭

302 回覆
1900 Like 38 Dislike
我條女都係 完全唔會亂發脾氣 佢有咩真係唔開心10分鐘內氹得返佢
平時點樣都唔會嬲但係覺得佢有少少冷淡就即刻會發癲係咁搵位入佢
仲算唔算理智

你都識話自己發癲仲問人理唔理智

咁係咪都係唔理性 <----唔係
如果因為行同一條路去同一個地方都唔肯同我一齊行而嬲<---朋友關係定佢本身有正室???

你諗下你地既關係啦!!!!

怪唔得咁多女俾人呃蝦條.

大把人都係公開關係,都會發生有第三者或一拖幾.
問題你係第幾者.

你又知佢一定青頭?

我真係未見過廿歲都冇嘅青頭仔會夠膽一拖幾 <---你未見過,唔代表冇.

連登思古井已經係例子.

愈樣衰性格古古怪怪嗰啲唔知點解反而極有自信好自戀
我真係見過一個樣柒嘅人讚自己靚仔
啲女落搭先最神奇
呢種女仔係邊到搵到

其實有好多
不過大多數係浸過咸水果班

我嗰個香港出世香港大
巴打 你不如講下邊到容易搵到呢種特質既女仔
賜酒
賜酒

賜酒

女it /engine 狗
不過呢種女仔鬧起交上嚟唔係人錦品。

利申:理性絲,已出pool
點睇男朋友因為打機發脾氣 陪佢打 佢出錯就冇事笑笑口 我出錯就屌撚到我訓係到 仲要我氹番佢
賜酒

講到尾都係一個識扮蠢既聰明女仔
識揀一定係揀個聰明嘅女朋友
現任都係因為有經歷 唔會再咁小氣
但係之後會要求你要有事業心,好快就plan買樓生仔,逼你諗將來係點,質問你究竟有無打算
識揀一定係揀個聰明嘅女朋友

如果你想講理智同智商成正比應該會得罪地球大部份女人
我識過一條女係理智到完全唔撚聽你講花言巧語,屌你灌佢雞湯,完全係理智到一個點,btw 追唔到

唔係理智
唔受你溝姐
好同意
以前都同個呢啲女仔拍拖
慘過做狗
真係留番比伯母要啦
屌佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞