【英國JJ入】 當曼城靚區已經追貼倫敦Harrow,Sutton,Kingston,應該住邊好?

322 回覆
12 Like 72 Dislike
Kingston semi講緊7-800k起跳wor…
呢個筆直去Manchester???
喺咪水魚價咋
樓價同飛機係唯二問題,勁中意Richmond
租過一輪搬左去Twickenham, 都十分好住,再依家買左屋搬遠多左十零分鐘車程既area先afford到
鄰居
Salford有
條撚樣話kingston似旺角添,吹撚到
camden town就似旺角
佢兩公婆講嘢唔好盡信
London 大把 40-50 萬新盤 apartment - 500 呎左右 1 房,或者加多少少 50-60 萬就 700-900 呎兩房
值唔值見人見智
Kingston 早幾個月睇過一個 new build apartment 貨尾,賣剩庶低層冇景都要大約 80 萬鎊,要車位另外加 5 萬
好多呢啲例子喎
Macclesfield夠係SK啦,但都唔係Stockport Council
richmknd chill d
twickenham home feel d
連登講嘅靚區係要香港人買得起
我估佢想講Wimbledon,但撈亂咗
所以住唔起kingston,想搵下其他選擇
如果真係Kingston 同 Wimbledon, house price 好難同北部一樣
就算 London 計都應該頭十?
如果 Wimbledon 係 Manchester 價應該即搬去
反而真心好奇, Borough of Croydon 邊區算比較好
去過幾次觀感都係麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞