【英國JJ入】 當曼城靚區已經追貼倫敦Harrow,Sutton,Kingston,應該住邊好?

322 回覆
12 Like 72 Dislike
Denton 有邊間名校😂😂
相比之下,kingston企理好多
一定要跟身
俾Stevo 點左去
垃圾Seven Sister 都有人話好

都唔爭在,不如話埋Croydon 同barking 係靚區
Seven Sister 真係俾人捅死都未天光

Wembley 係近stadium同outlet d樓靚少少,但交通勁唔方便

整體而言 Wembley都好shit
人地都話咗係Wembley ,你都要繼續串錯
玩野咩 Marylebone都好講
London zone 1個價點同Manchester比呀
一分錢一分貨

Kingston 貴 Sutton 一大截
個價追到😂 咁係咪即係買倫敦好過
同一個價曼城三房freehold但倫敦兩房舊flat
佢有老有嫩要買三房基本上呢個價佢講嘅倫敦區域都無乜得揀
呢個已經係選擇,價錢就算係一樣,有啲倫敦400你睇完都真係落唔到手買。
croydon 不如 加埋 Slough
住天水圍分分鐘 仲舒服過Sutton
Sutton又殘又舊
條high street 污撚糟到 好似第3世界咁
係買野食野方便 但D港豬 移民仲停留緊係口肛期 邊到好玩 邊到好食
擺明老點
諗下好,而家香港啲樓跌左咁多,zone 1 尺價高香港好多
比人偷得仲快

利申:已比人偷
應該訓街
條high street頹到行十分鐘已經想走,辛苦哂啲比Youtube beggar / agent fake左去買樓啲人
youtube仲有個咩綠豆,喺度吹奏sutton治安好
笑到我肚痛
明明crime rate拍得住west croydon
其實唔止條high street 成個社區 真係以為去左第三世界咁。D youtube beggar可能收左 council 錢 做大外宣 引有錢香港人去果到幫手 振興一下當地經濟 同樓價 。

建議想係倫敦周邊住 就唔好係南部 落腳
去北倫敦 西倫敦
Bolton 同 Crewe 歡迎你
Kingston 4 房應該要 1球鬆 d?
Man 有咁貴咩?
同埋你講個幾個地方
得 Kingston 算係靚區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞