tonick 恆仔個ig po係咪指俾小花笠左好多頂綠帽?

875 回覆
605 Like 36 Dislike
佢話抑鬱左一年

隨時件事已經發生咗好耐,只係佢一直收埋唔講
想知條女係咪有咗
佢個身型都似
加上之前其他po都有人提起過
咁急買樓一齊住有啲怪
好心佢快啲del

仲想借人上位到幾時,條臭閪簡直係恆仔人生污點
咁嘅樣可以派一頂帽我都佩服

大佬貼錢比我都唔制
屌那媽好撚嘔心
點解要將呢啲細節全部影低
加字幕加特效 咪又係為咗讚likes …

你幻想一個豬閪喺屋企
不停剪片 就係為咗整呢段嘢出嚟
換取讚好,留言好幸福
呢種女人真係好恐怖,細思極恐
唔係散左好耐啦咩仲綠到?
佢講緊抑鬱左一年
唔好話我話,佢過多三五七年隨時離婚
成日拍埋d hehehaha 睇完唔洗用腦既垃圾片
譚杏藍出pool 2人一早已認識 小花於IG公開新戀情,更大方放閃,上載一張與新男友的拖手照片:「恩 感恩,只有感恩」,隨即獲大批網民留言恭喜她:「最緊要開心」、「祝福你」、「幸福快樂」、「你一定會幸福」。隨後小花更tag上男方的IG,原來他啲名字叫Ronald,過去曾經多次在小花的IG中出現,2人似乎早已認識。他於2022年已有幫小花過生日,似乎已融入小花的朋友圈,2人更相約一起去S2o,他亦與小花的朋友經常一大班人一齊合照。

文章版權為新傳媒集團所擁有,原文請按: https://www.orientalsunday.hk/1181524/?utm_campaign=OS_ContentCopy&utm_source=Web-inventory&utm_medium=Content-Copy_OS
希望佢有醫生FOLLOW住,
佢D歌幾好聽
呢條女無離貴格,又出意出位炫耀,都唔知點解會一齊咁耐
我記得果時有睇個女既ig
佢好似分手冇耐 已經同新仔去日本旅行
好撚嘔心,著高踭鞋著得痛要人抱
咁撚樣衰好唔好意思扮公主呀屌
多口講多句大家真係唔好諗自殺,起碼比大家知道等大家唔好再受害

雖則我唔同意網絡欺凌,但係啲人渣係應該受到連登仔嘅公審
2024啦仲戒唔到你切撚咗去啦
原來未分手 恆仔同現任有行過山
一班人同場
好彩捱得過
唔搵個渠道發洩下情緒
真係會自殺
lm
食左YouTube 頭水
睇落好多fol 影響力其實唔勁
同followers互動性都好低

未來一定會更好㗎!

人生總係會遇到幾個仆街
最後嗰個shot filter
含仔咁公開講,d八掛雜誌或者花生友包括連登仔又刮番更多野出黎。結果,對佢自己抑鬱情況更不利。無論條女再仆街都好,能夠解決含仔自身問題既只有let go

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞