tonick 恆仔個ig po係咪指俾小花笠左好多頂綠帽?

875 回覆
605 Like 36 Dislike
三十後難搵人係人既問題
Keep得好細過你都會對你有興
講到女人三十唔結婚冇生存意義咁
佢咪同大佬B 水魚果班Beauty Beggar係第一代
之後比舊登狙擊到沉咗一輪 佢咪轉搞健身同Paul情侶檔
再到後來救僵爆紅 佢就公開同恆仔一齊話自己係導演夫人

我由第一個留言已經係順晒時序講
係你地搞亂個時序 仲話我扭曲歷史
你唔明㗎 女人想法好唔同
絲黎
十幾年前美妝youtuber第一批人有佢,QQ,袁彌明
嗰時撚有人拍片教化妝
紅唔紅都係睇呢幾個人,因為無其他香港youtubers,食咗頭啖湯,唔會有女仔未睇過佢哋D片
小花化日系妝為主,嗰陣仲係angela baby嗰D年代,個個都係睇日本時裝美容雜誌日系妝好hit
QQ走貴婦路線,用嘅嘢好貴一般人都afford唔起,袁彌明好早用個channel宣傳佢自己品牌,但都係唔係平的,所以小花好多後生女會睇,而且佢又鍾意鳩噏大癲大肺,好快就出咗名

而家調返轉嚟講你仲要係咁搵D所謂證據,其實根本無經歷過佢點樣紅
乜佢句「朋友」唔係暗指緊當年有份幫手Cover小花同奸夫出軌既「朋友」咩
其實佢可以選擇分手
講到用鐵鏈鎖住咗咁
明明自己嘅選擇嚟,邊有得瀨人
開始反cup 啦 撐恆仔嗰班仲有無力
屌你老母一開始篇文就係恐怖情人情緒勒索啦
做男人做到咁真係肉鳩酸
你十令歲就話啫。。 大佬你四張㗎喇
放過人喇
你漏咗落仔出軌大佬B 呀
最紅嗰個係佢
只係過咗半日,已經有風向指責返恆仔唔想結婚先散
咁你咪分咗手先再move on
大條道理做淫婦出軌 同其他男人痴身痴勢?
你咁講係一早assume左人地出左軌
啲啲浪費人十年就要結婚既女人出哂黎
又話三十難搵下家
再睇多幾頁,原來仲有人話tonick廢賣唔到飛要賣慘
我就當佢唔係 但即係你唔否認佢係淫婦 同其他男人痴身痴勢博緋聞啦
係我講
唔知佢當時咩status 如果大家都係single又真係冇問題 所以冇得咁judge佢係唔係淫婦喎
咁你拍十年都唔好結呀
都可以好來好去唔使出軌㗎
QQ 袁彌明我都有睇
所以更加明白 佢地同小花嘅分別
點解人地係暴風圈都唔洗濕身 但佢就比人打沉咗
你話佢好紅 得一兩年就比人打得沉嘅
咁樣又算唔算紅呢
佢哋講到十年唔肯結婚,就可以大條道理出軌咁
恒仔拖住導演夫人唔肯結婚就係人都知啦
不過大家都唔鍾意導演夫人一早想佢地散所以佢地散果陣咪恭喜恒仔

導演夫人係柒在帽左人姐,正常咁恨嫁都預佢會分手搵下個
同paul哥嗰時嘅關係又係唔清楚咩status呀?
22年嗰陣同當時小影男朋友 佢而家個男朋友貼一貼影相 互相頻頻留言又係唔清楚佢兩位當時咩status呀?
佢同恆仔一齊咗十年 中間呢段時間係...? open relationship?
你呃到自己就得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞