tonick 恆仔個ig po係咪指俾小花笠左好多頂綠帽?

875 回覆
605 Like 36 Dislike
Tonick都幾唔上唔落
情歌有dj chill sell唱功有rb 硬嘢有kolor 後生風格化有hertz
小花好想結婚呢個好早痴線西已經講緊
都唔係風向啦
條女真係好撚癲
暗示恆仔同佢女仔朋友一齊咗又唔講邊個出軌
轉移視線
有共識咪得
問題係小花想結 另一個唔想結 無共識
唔知會唔會好似阿晶同落仔發咁 轉個頭又閃婚咁
不過佢就算冇出軌
但都接近無縫接軌
佢真係以結婚為前提既話
七年都睇得出個男人咩料
係要焗到十年先覺得冇希望咁分開
其實好難睇
笑死,有啲人真係BB咁,以為全世界諗嘢同佢一樣
咁就另一個故事啦
個風向唔係話佢想結婚,
係講到好似恆仔唔肯結婚,佢出軌就合理咁
女人點會唔想嫁
而家咪分咗手囉
人哋move on 得快有新仔 有咩問題
無證無據又俾班友仔話出軌
係恆仔自己仲未走得出啫
咁你講嘅佢靠癡先上位咪唔成立囉
佢做咗"歌手"之後變到乞人憎係事實,但佢以前係拍YouTube出名喎,恆仔who?
其實分手原因可能因為一個好想結婚等唔到啦,另一個就喺到拖,都可以係因為其他因素。根本兩邊都冇講過有人出軌,係有人喺到搬弄字眼帶風向

但恆仔拖就一定,小花根本自己一個都有能力買樓成家
唔係合理而係條女會搵第二個太過predicable

不過重申返我覺得恒仔係甩難+帽人正仆街
咁呢個小花嘅新仔係咪肯埋單娶佢
有冇出軌呢樣就口同鼻拗,冇結果,
佢哋自己先知,
但如果真係出軌就點都唔啱啦,
不論對方拖咗幾多年唔肯結婚,都唔會合理化出軌呢樣嘢
講緊上面講到人哋唔想結婚就好委屈咁呀
一齊緊嗰陣個心態問題
一隻股票長期唔升仲倒蝕,係我就寧願趁早放哂佢買另一隻潛力股

不過有人鍾意strong hold 當然有人都會選擇跳船

大家都係搏一搏嘅啫
成咗家未?

但而家班友見到恆仔講幾句就assume咗小花一定係出軌嘛 證據呢
大把人同居十幾廿年都唔結婚
最緊要係兩個人有無共識 大家都OK其實無問題
如果兩個傾唔掂咪分手
及早離場對大家都有好處
重點只係在於係和平散 定 唔和平散
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞