tonick 恆仔個ig po係咪指俾小花笠左好多頂綠帽?

875 回覆
605 Like 36 Dislike
如果計follower 數量嚟講,小花根本就唔洗痴恆仔啦,到今時今日恆仔follower 數量都少過小花好多。睇返YouTube 啲片,其實拍拖呢幾年小花都算係對恆仔好好,送禮物俾驚喜。但恆仔做咗啲咩?拍幾套戲,俾佢客串下就算?與其用十年等呢啲機會,我自己做臨時演員仲好啦。
Tonick 梗係唔會紅啦 band仔唔唱k歌點紅?
要紅 大大個dear Jane做板
Btw佢唱live真係唔得 無氣 聲唔入咪 上唔到高音
佢左痴右痴係真
但留意返你啲po都已經2014年
嗰陣hanatam已經大把job搵緊錢
而嗰陣嘅恆仔係咩都唔係
佢痴恆仔呢個講法本身就唔成立
話恆仔紅咗之後hanatam借恆仔攞曝光率就合理
但嗰陣都講緊已經一齊咗幾年
借男朋友嚟用下都天經地義啦
作為DJ ToNick RB都睇過嘅人
DJ啲歌真係最撚悶但啲人最投入唱K咁唱

佢又突個頭出黎
死開啦蛙姐
https://youtu.be/mOs1LMswPIc?si=MteS2n2gz3vPQti8

由1:03 開始睇,似係恆仔唔想結婚但小花其實係恨嫁
其實我想講真係
係連登本身可能比較多男人上(+部分會員仇女風氣)所有先講到得女會派帽
正如如果上baby condom睇 一定都覺得出軌嘅全部都係男人
而其實有時睇連登啲講另一半出軌 特別係考慮緊原諒嘅post
都一樣好多絲打圍爐

而睇吓啲婚姻輔導therapist之類嘅分享
事實真係男人比較普遍
秒撚左件垃圾
睇真少少🤏follow左佢哋好耐,條恆仔又樣衰又7以前根本唔紅連佢邊位唔知,認識呢條友喺透過小花,成日痴小花,10年都唔同人結婚,我係女我都走,女人青春寶貴
唔係本身都收咗?
女人青春好寶貴!

10年唔結婚換作邊個都會走
IG follower有咩可比性
小花IG followers多過豹哥十幾萬啦
佢開三場紅館有冇人睇先 980你買唔買先
出道都十幾年 佢有無作品可算係代表作 拎得出來見人呀?
佢嘅工作機會 有幾多係憑實力爭取返來呀?

導演夫人前幾年不知幾風光
周圍去謝票又慶功
長廂廝守拎獎果陣 佢仲拎住個獎影相 幾威風

感情嘅嘢 我唔知佢兩個點 邊個對錯 我從來無講
但拍拖同痴嘢 其實係無衝突 可以同時進行架
痴線西有人影到有人介紹小影去同啲老闆交換電話
係啊 仲有12分鐘開始,佢都直頭講埋出口恆仔一開始直頭係唔想結,咁如果十年後一個想結一個唔想結,咁咪分手囉

恆仔講咩話想要個家庭
紅磡土瓜灣
10年前
佢再早D已經出名啦
都話佢係第一代Youtuber賣廣告賣到咁行已經係後期嘅事

佢唱歌開始我就無follow,因為我覺得好難聽之後嘅恩恩怨怨係點我完全唔知
但就好記得嗰時癡佢嗰個係恆仔,久唔久就出鏡但又懶神秘咁
不過你鍾意點改變歷史都得
嘩佢平時啲相會唔會話P得太過份
拍咗成十年 都無結婚 真係唔結就分啦
人生有幾多個十年
究竟譚杏藍幾時會比仔飛
https://lih.kg/199518

我又改變咩歷史?千幾個正評全部係我影分身?
唔想同佢結啫 拍拖做女朋友ok. 做老婆咪搞
你真係CLS
好明顯你唔係嗰個年代唔知第一代youtuber個生態
講緊十幾年前呀,恆仔係乜水都無人知佢已經好出名喇
你搵D唔相關嘅嘢做乜鳩
譚杏藍係咪香港最好最紅既youtuber?
https://lih.kg/204737

送多個post比你
頂 兩個樣嚟嘅
幾明顯係條仔唔肯結婚最後先散

仁至義盡陪左一個男仔成長10年

女人過左30開始難搵人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞