tonick 恆仔個ig po係咪指俾小花笠左好多頂綠帽?

875 回覆
605 Like 36 Dislike
的確係
玩Social media最撚戇鳩既就係呢班
幾可悲 每日既生活就係諗用咩橋去裝飾自己..
我都識人細路都生兩個都冇結婚
根本一紙婚書,係唔會將唔好/唔夾嘅關係變好
睇佢個樣都要P 到咁都知
唔會有證據,
睇下你信佢句問心無愧,定信恆仔句原來你乜都唔知㗎?
咁撚大波
不過有時候 世界就係咁
嗰下自己過唔到就會過唔到

我自己都因為呢個出色嘅前度
試過幾次自殺
依家諗番又覺得好傻
好彩嗰陣無跳落去

希望恆仔慢慢好起來
唔好再望番轉頭
人地有共識
恒花就係無,邊有得咁拎黎比,導演夫人塊臉寫住想嫁兩隻字
上面youtube唔係佢自己一早講咗恆仔唔想結咩?
邊有得單方面怪唔想結嗰個拖住人
係講一開兩始兩個都唔想結,花之後想結,恒仔就諗下先

如果一早好firm咁講左一定唔結就唔洗send求婚片逼婚啦
你弱智
前度咁樣...現任咁嘅樣
亞視味濃
情關都俾你征服到,咁就好好活下去,搵一條舒服既路黎行啦,加油~
額額額~呢條友係小花條仔?
恒仔一直表現都唔太想結
基本上連係花既片都唔太想出現咁

但想嫁就要用十年時間逼人就範?
十年啦係時候結婚啦?
呢啲觀念害撚死人
真係咁既話其實係佢自己浪費自己時間
咁每個人想要嘅野唔一樣姐 結唔結婚根本冇對錯
只不過女方想結 男唔想咪分囉
其實似係條女仲扮哂 "我哋和平分咗手仲係好朋友嚟㗎” 嚟問侯恆仔
我見恆仔ig都冇follow 佢
人各有志,有人選擇結婚係其中一個咁又點?
低俗?人哋要事業都有事業
兩睇
我覺得如果條仔真係唔想睇就應該好肯定咁同人講,直程要講到出口我唔會結,再等都一樣,完全扼殺所有希望

唔講但又一齊人地覺得佢只係未ready都正常
唔係用時間逼人就範,係佢唔想咪早d開聲
依家過得好好 雖然仍然有唔少難關
不過我相信一切會更好
正解
但係去到後期每逢啲人嗌佢結婚,佢都會答 「係佢嫁啦」,其實會唔會somehow 都俾咗個錯覺小花,覺得差唔多求婚?

如果真係唔想結,咁應該由頭到尾都嗌唔結,決絕啲囉
//一首歌爆紅出當正自己係無敵死唱爛唱都係咁嘅質素就算啦。//

如果恆仔真係一首爆紅就當正自己無敵死唱爛唱,
佢應該會食住條水,一味出情歌,放棄做Punk band啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞