tonick 恆仔個ig po係咪指俾小花笠左好多頂綠帽?

875 回覆
605 Like 36 Dislike
who
極少互動疆屍follower 無人再留意 過哂氣
從來follower數字唔化表啲咩
但佢依家就係屌前任嚟保護新女,以免佢俾人標籤做第三者,佢真係咁鐘意hanatam就唔會戴頭盔話自己太投入創作先乜乜物物啦
分分鐘未分手恆仔同新女就已經開始& flirt(同hanatam&ronald一樣),所以先咁緊張無啦啦屌前任先發制人
又唔關女嘆唔女人事既,男女都會。
hi 小花
以你既邏輯 你都帶硬 除非無女
你咪唔好講囉
聽到把老牛聲都唔想屌
咁都出到軌
你哋啲低智fans都幾好笑
同你哋唔同睇法就一定係本人/打手
男都出軌啦,淨連登大撚把雞蟲有老婆女朋友都去call g,根本以家個社會風氣係咁,你唔係應該仇女,係仇出軌嘅仆街
真 勁撚樣衰勁撚俗把聲又煩
致關心我們的每一位 :
最近有很多人都詢問我們的狀況

一起長大,確實一起經歷過很多很多

但今天很遺憾要告訴大家
我們倆已經和平分開一段日子了。

我們都在彼此的成長中擔當了重要的崗位

謝謝大家關心,我們還是好朋友。

最後,我們都想好好保護這段美好的回憶
所以我們已達成了共識

只想在彼此的平台說一次,其他的問題就不多說了。

希望大家明白及體諒我們
不要作任何猜測任何疑問
給我們最大的空間,繼續生活

這些年,感謝你的陪伴與包容。
衷心希望往後的你幸福快樂

在人生的旅程上
永遠平安,健康

又話和平分開
依家小花新果件仔係乜水
呢D西女人跟本就唔值得有個好男人
啲人睇唔明
自己太投入創作咪啫係冇理條女
或者借呢啲嘢嚟hea佢
所以講仆街,可能兩者都不相伯仲
疑否認出軌

對於網民批評:「其實可以低調啲,唔使全世界知道你拍拖,咁快可以放低?」譚杏藍亦大方回應:「其實我試過㗎啦,無用㗎,唔講就話你隱瞞,講又話你高調。既然大家估估吓,咁我不如坦蕩蕩講出嚟,拖手都唔使再俾人指指點點,又唔係咩壞事,做人行得正企得正,又無傷害到任何人right?」暗示並無出軌。
Hi請問你係恆仔邊位,有多d內情唔介意可以講
條仔本身仲求埋婚
之後影影吓pre wedding 就不了了之
然後就突然同咗暗星一齊
呢個都係一個問號
所以就應該比人綠都無得怨?
咁都係我睇到佢篇嘢嘅感覺嚟啫
有留意開佢哋不嬲都見,一直以嚟都係譚單方面宣示主權,恆仔係完全唔回應,咁嘅情況下話佢其實好愛譚仲要因為佢有憂鬱症,仲要咁就變咗好男人
而且呢個圈不嬲都淫亂,兩個都話自己冇出軌,可能兩個未分手就flirt第二個呢,跟車咁貼做乜鳩
點解範範都做過姐係範範都做唔起
張學友
劉德華
張國榮?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞