tonick 恆仔個ig po係咪指俾小花笠左好多頂綠帽?

875 回覆
605 Like 36 Dislike
屌原來係佢自己變咗心態
都要自己有能力先得,本身把聲個range 都有限,唱得啲咩

想當年唱長相廝守唱到上TVB 流行經典50年仲唔算死唱爛唱咁叫咩?
有咩咁出奇
成十年喎
咁怪自己變咗啦有咩理由走去話人拖住
明明冇口齒嘅係前夫人
人本來就會變,變左咪一齊再cum過
導演夫人講到好白佢變左想結婚
恒仔唔想結又唔肯斬話自己無變過都係唔會結拖下拖下咁
咁點會唔係拖住人
你做學生同做嘢嘅年紀想要嘅嘢都會轉啦
佢哋sell punk sell玩味 sell大男孩、麻甩仔 有得做
大家close file 算啦,咁夜唔訓為咗呢兩條友好on9
唔洗咁錯諤,小影客觀條件係好D既,飛個未婚夫呢個唔意外,意外既係客觀條件差D既小花飛恒仔姐
花迷仲撚仆街
唔好意思,我冇變過,一樣想結婚同移民
點解係男嘅唔肯斬?點解佢自己唔斬?又講到有條鏈鎖住佢咁
要拖都係佢自己拖自己啫

導演夫人上節目都有講過恒仔有同佢講 阿B係你嫁啦

咁點知佢係未ready之後結定真係唔結
宜家恒仔都變埋話想結婚
條仔張張相都唔同樣
我到而家都未認得佢
有人想知再講
仲有ex d 相,粒花生真好食
其實係
當年化妝YouTuber黎計佢同大佬b真係算最紅咁濟
一定好過果個核突水魚同無咩料嘅呀花
同埋佢啲片算好睇高質
有時發癲都幾搞笑
係之後整到自己大姐明咁先唔想再睇
如果跟返,punk仔嘢,口語詞都仲話有得做。「拍拖學名叫瀨嘢」「要做潮流文化隊長」李老闆、戒戒煙。

但為上位作埋啲,彊屍嗰首咩,pop到唔pop。搖滾叛徒
其實都習慣咗社會總有呢啲咁偏激嘅人,
但係見到佢以為自己好客觀咁攞條片出嚟當好有數據就忍唔住笑吓佢
你唔撚鍾意睇咪碌下個留言 佢宜家又唔係霸撚住支咪講嘢 有病
閣下點睇自稱玩punk 嘅dear jane?
睇伍仔嘅人就係咁嘅質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞