tonick 恆仔個ig po係咪指俾小花笠左好多頂綠帽?

875 回覆
605 Like 36 Dislike
小花如果唔出聲咪又係會俾人屌,關綠茶咩事。都分咗手成年,講真人生流流長,十年嚟點都有好有唔好,最尾一齊行唔到落去都冇辦法,老套啲講句係要move on 嫁啦。

有時拍咗咁耐拖,如果大家目標唔一致,其實咪又係等其中一方提出分手,唔一定係邊個出聲就邊個仆街。

講真要過人世,唔夾嘅咪盡早say goodbye, 祝福大家下個更好。

兩個人一齊無非都係想一齊進步,一齊向住目標奮鬥。

有冇出軌都好,邊個係第三者都好。第三者從來都只係話俾大家聽,大家對彼此嘅愛唔夠,但與其拖住大家,不如及早分手。

恆仔個po 根本只係想同大家講,oh 我捱咗一年,冇花姐咁快,不過依家我都拍返拖啦。但係咁啱開埋演唱會前出一個咁嘅po 其實有冇機心就不得而之。

老實講,恆仔唱live 真心有進步空間,夾band 主音唱歌唔夠氣有時仲要假音唔夠力唱歌其實有啲失禮。唔講外國band, 就咁望下香港樂隊主音實力佢都算係尾一二。

一首歌爆紅出當正自己係無敵死唱爛唱都係咁嘅質素就算啦。

同周國賢fd 係應該嘅,因為兩個唱live 都係一樣咁廢,但係周國賢自己五十步算百步就收收皮先,仲好意思留言支持人地。
我都覺 應該連bi都唔係
之前睇過佢和解再後啲訪問佢話冇同男仔拖過手
條女反口唔嫁
佢依家都冇做啲咩,自己ig 拍下片,紀錄下生活同自己買咗樓裝修進度。真正「賣」 緊嘢嘅似係恆仔多啲,出show 前賣個同情,係咪feel 到冇人睇show 要chok 下曝光啊?
我睇緊條片果陣都咁諗
分分鐘所有野都係刻意做出黎
ng唔知幾多次
男同女都好假
好似大陸啲情侶片咁
fake as fuck
tonick 至唔至於要靠賣慘啊,咪玩啦
見你咁講好奇去睇下咩料
原來賣優先,仲要未賣哂
一場Starhall優先都賣唔哂嚟講又真係冇咩料
Tonick 個ig po 平時得幾個留言,就算係宣佈演唱會嘅po like 數都唔過三千,自己友like 嘅都可能有100個。但starhall 可以坐到3600 個人。

做marketing 一睇就知反應唔夠,冇人留意。當所有有like 嘅人都會買飛都坐唔爆就知到時會幾柒啦

未必係專登賣慘,但可能公司marketing 同佢地講要有心理準備坐唔爆,咁恆仔可能情緒病發作咪出返個emo po 俾大家關注下囉
睇咗成個post 終於有個中肯啲嘅comment
小花有無出軌 都係大家睇恆仔嘅片面之詞去推測
呢個世界 只要邊個出聲先 做咗受害者個角色先
其他人就唔理三七廿一 認定咗另一個一定係仆街
其實講咗咁耐 有無證據證明小花出軌先
拿 唔係撐佢 但單睇一方嘅詞語就ff到咁多嘢
大家唔去做編劇真係晒曬
合理化第三者出現?
賣唔曬飛同要賣慘係兩個level喎
band 仔黎計未到山窮水盡都未洗賣慘啦,佢仲要已經紅過以前咁撚多
今舖佢可以收皮
完全同意。扮爽朗有幾難,正常爽朗唔會有八婆性格,私底下唔知,明眼人都睇得出台面上暗星已經係又爽朗又八婆=扮晒嘢
本身形象ok就去賣個唱衰前度嘅emo形象做臭自己
邊間PR咁fun
咁即係有無帽人姐
唔係合理化而係依家邊個話有人出軌先?根本都冇證據?

恆仔個句說話都可以解釋做,分手後呢一年唔知道原來小花已經拍返拖,唔同佢講只係唔想影響佢心情。唔一定係分手前發生嫁喎
男人出軌情況其實多好多
小花仲祝福佢地
有人問,佢先答下,我就覺得佢講得好好,諗住入黎食下花生,點知會睇到咁有智慧嘅野
佢未同恆仔一齊 已經勁多人鬧佢係Beauty Beggar啦
成日廣告扮自費 乜都話好用好用
一塊面可以敷幾十款凍膜
又款款都勁無唔敏感

https://www.facebook.com/share/QvvNYEvdqEuXZKAg/?mibextid=WC7FNe

https://www.facebook.com/share/cUY3u9MWzuKQ77fW/?mibextid=WC7FNe

又抽政治水 叫人去投票
https://www.facebook.com/share/ZMfUXYCizuusUY6w/?mibextid=WC7FNe

公道啲講 佢左痴右痴 左R右R都唔係今日嘅事
恆仔都唔係唯一一個比佢痴嘅人
佢都起碼痴咗10年啦
唔係PR 叫,PR 只可以提供數據俾公司參考。但恆仔自己本人點諗同做啲咩就冇人控制到

I mean, 佢自己可能會覺得賣唔曬啲飛好sad, 夜晚心情唔好,咪出個po 分享下囉

賣唔曬飛只係一個情緒引爆點令到佢想出po 宣洩下,但唔同周圍同人講銷情告急咩
咪賣緊情侶人設囉,以前就影恆仔,依家咪影新仔,佢咁有「才華」唔係點做KOL,點買到車買樓做業主啊,呃足咁多年妹豬都變咗人母啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞