tonick 恆仔個ig po係咪指俾小花笠左好多頂綠帽?

875 回覆
605 Like 36 Dislike
堅強啲啦香港男人
係唔係都出黑po 想搏同情
周國賢係咁 姜圖係咁
冇撚人想知你幾慘啊
weak generation
exact7ly
再加埋個死人咀
成個無牙婆咁
鳩都縮
呢類個樣冇咩威脅性既女先得人驚
明明個人精到仆街
一路扮傻扮爽朗去flirt仔
去同異性身體接觸
咩摸頭拍手臂個d 關鍵係d仔真係以為呢d係男仔頭
最容易派帽先係呢d女 佢地對同性就唔會摸手摸腳 但對異性特別熱情
俾靚女帽都叫有enjoy過
俾柒頭帽就真心唔知為乜
長相廝守 唱到街知巷聞
一秒拳王 金像獎最佳原創電影歌曲

你有幾多個金像獎?
男人都多的是會咁樣囉
又比人捉到你仇女何必
我覺得Ronald Lam同小影分手故事仲耐人尋味

2019年1月求婚成功
點知求婚成3年都仲未正式結婚
去到2022年8月仲繼續曬緊恩愛
2022月9月突然分手,Ronald Lam即刻無縫接軌同譚杏藍一齊
人愈大就真係愈開眼界,通常真係靚、高質女先愈正常

諗住唔向高難度挑戰 向普通女埋手,結果俾普通女跣到攤攤腰
冷暴力仲會搞到被暴力嗰個懷疑自己
以為係自己邊度做得唔夠好仆街嚟

男朋友叫雞 屌人地女朋友多事
留名睇人屌佢未處理好情緖就拍拖
會唔會因為疫情所以遲遲未搞?
搞到我依家都好好奇點解小影同Ronald會散
隔咗咁多年我先知原來paul係佢ex
開頭仲以為佢同paul係真係兄弟咁
好彩paul冇俾件暗星耽誤,而家都叫移民咗台灣生活美滿
小影自己拜金飛Ronald 先
你咪死拗唔一定機會幾大心知肚明
真係有心嘅晨早就簽咗紙先都得啦
同埋大把人疫情期間都仲可以正常擺酒,最多請少啲人

我最好奇係小影好地地有個未婚夫,泊好曬碼頭準備上岸,臨門一腳俾個老女人搶走,正常嬲到癲都似但係睇佢ig好似好淡定咁
佢話有新感情,會唔會就係....……
who?
條女咁樣衰都咁多人上
發夢聽到佢自己都騎牛搵馬喎
咁都要比你屌一撚
咁佢諗到呢個渠道去抒發
好過真係尋死啦
條女個西臭到
好似都求咗一段時間,但個女仔有巨量目標,唔方便真結婚住
真。
個人越高質越唔需要做小動作玩mind game,為人處事反而簡單直接啲。
你期望戴咗帽仲會愛對方?仲要已經過咗成年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞