tonick 恆仔個ig po係咪指俾小花笠左好多頂綠帽?

875 回覆
605 Like 36 Dislike
冇記錯小影d相p得好勁
好過小花可能係既
但應該勁多人都好過佢地
不過條仔似係中意識kol 唔知為乜
佢大撚把錢
冇人叫你睇 人地account 想打咩都要你批准?
感覺上 小花呢類人咁中意係網上曬恩愛都唔係咩好人
當年佢哋拍拖嗰陣已經個個都話條女有問題
一直收收埋埋,等到恆仔有少少紅先公開 本身條女黑歷史勁多
嗰陣恆仔仲要為咗條女係咁屌鳩啲fans同其他人
而家睇返心涼又未至於嘅,係唔會覺得可憐咁解
po乜都要你管
派撚完帽 行撚咗去
之後扮慘 贏撚咗仲要扮慘唱大檔
小二,兩斤花生
你強調左好多次雙方都有flirt 人嘅話咁男方唔處於道德高地,你係咪有咩證據/聽朋友講過有關男方嘅事,不如都分享下,俾大家知多d 如果唔係就變左係你腦補將自己覺得會發生嘅野套落去,變鳩嗡㗎啦
女人諗嘢好撚on9

上網睇片見到男人打女人
D 女comment實係屌男人郁手

但當條片係女人打男人
D女就會comment實係個男做左衰嘢令個女人忍無可忍

總之女人基本上係唔能夠理性諗嘢
死係可以唔可怕,但唔係俾人攪到抑鬱尋死咁死囉
屌鳩啲fans係咩事
CLS 佢依家條仔
我唔識佢地 入去睇ig 佢都未del 佢Ex d相
2邊都一開波都有男女朋友 d 時間搭埋曬一齊

無記錯 當初佢哋分手 好似都有人屌小花
但佢哋又一齊出一篇文 扮晒和平分手啦姐係
咪叫你哋唔好跟咁貼,只係我覺得佢都唔係啲咩好男人咋喎
係咁逼人認有證據冇花生又想自製花生,冇人俾你屌又搵嘢嚟屌,一定要個個覺得有憂鬱症就係好人,你班單細胞生物真係好搞笑
咁條女都幾生活係2次元
感覺上
感覺上依個女人堅係傻閪
乜撚train乜9 啊 狗咩依家on99
CLS 玩NTR咩 同EX 現任一齊行山 有撚病
條新仔同佢一齊都痴痴地 係咪比人落左降頭
其實睇得出 但我都講唔出點解
有啲人天生就係咁仆街
同你一樣 我都做唔出
十年前見過真人
D粉真係成寸厚
你話男嘅有flirt人我先問多d咋,如果唔係我都唔問啦,呢粒花生係你製㗎,想了解多d又俾你鬧

況且有人話有憂鬱症就係好人咩 而家大家以事論事,係因為恆仔俾人出軌所以心痛佢,佢因此有憂鬱症就更加心痛咋喎。

你唔係單細胞生物,不過想像力好豐富,可以去做編劇

可能呢個時候已經一齊咗
好鬼嘔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞