tonick 恆仔個ig po係咪指俾小花笠左好多頂綠帽?

875 回覆
605 Like 36 Dislike
你識佢本人?
讀中學個時有幾個fd好鐘意佢
咩佢好得意咁
屌一search佢d片黎睇
把聲難聽都算 個樣唔靚 仲要係咁扮得意鬼馬
勁作狀
下面個個comment都勁讚佢
個刻開始懷疑自己品味 係咪我唔識欣賞
小花條仔本身飛甩小影同個老女人一齊已經夠哂on9,但諗諗吓反而係好事,咁撚bad taste
又柒又成個白卡咁都可以瘋狂派帽
喂你知幾多?爆多啲嚟聽吓?
No offence ,Alice外貌協會
聲稱要舒緩情緒
擺明報仇
佢係唔想聽呀,篇文有哂對像
點極端法
你唔使護得咁快

遲啲實有人掘晒呢兩條友啲料出嚟鞭

你追緊呢個post,竟然覺得呢個現任唔係有份帽嘅人
咪就係話俾人知佢乜都知,唔使再講囉
唔通逐個fd WhatsApp??
恆仔今次直線抽擊 驚夫人癲起上嚟唔知爆啲乜
大大話話拍咗咁多年拖 總有啲唔想比人知既野 仲要係藝人
咁嘅閪樣加埋浸亞視除
佢強姦我我一定推開佢啦大佬呀!
你覺得恆仔選擇講出嚟佢仲需要驚咩?
我係佢真係多撚謝呢班所謂朋友
呢條女真係菠蘿雞一味痴
當初亞州星光大道唱歌都唔掂 又比佢堆到埋係亞視做
亞視無人睇 就走去做Beauty beggar
https://youtu.be/pXRi0zcZJ4Y?si=4haMc10q_QRVR20x

https://youtu.be/JUCsXEL8s_E?si=-3NFbGrydLQYLtis

後來比人踢爆 就潛咗一輪水
痴下做Gym嘅Paul情侶檔轉型健身KOL

又後來又痴恆仔做導演夫人
恆仔套套戲都R個閒角去做下
人地Tonick拎獎 佢又要拎住個獎影相擺上網

佢除咗不停痴人上位
我就睇唔到佢有咩本事 仲可以撈到咁多年
同中上水平嘅女先最多兵嘅原理一樣。
俾個真正女神你,就算佢做埋主動,正常人都會覺得自己唔夠班,自動說服自己縮沙。
反而遇到呢啲好過普通人少少嘅女,你會信係自己好彩執到寶,咁就落搭。
Paul係佢嘅ex,到人哋有女朋友嘅時候都仍然黐埋好曖昧,Paul 個老婆有曾經講過係有啲介意。

9月都開始留言 但前兩個po 8月尾小影仲同緊佢慶祝生日
Gay?
有恨意唔代表仲有愛嘅
1個月move on 岩岩自己求婚成功既女友都幾撚癲

仲要係呢條女
屌正想講 大隻佬同大姐明兩個都唔係好人 有乜理由唔認正印 係到同其他人耍花槍 兩個另一半又隻眼開隻眼閉 好撚嘔心
睇字同同埋出po時機 佢似情緒發洩多過諗清諗楚先出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞