Zenfone 4 發佈會

579 回覆
11 Like 25 Dislike
用緊zf2接近2年
乜事都冇
知唔知zf4支唔支援CDMA?
m8想換呢部,但官網好似唔見有綠色

冇CDMA

冇CDMA

薄荷綠 香港好似未有得訂
CDMA 有咩咁特別 安全啲?
GSM 都係2g啦
係咪最遲30號訂機都仲有預購禮物送?

應該係 但係唔排除出口術話唔夠貨

只係對18個月保養有興趣, 唔會唔俾掛

冇CDMA

GSM 都係2g啦

因為有間台用緊CDMA,諗住雙卡雙待就可以放埋入去。

冇CDMA

GSM 都係2g啦

因為有間台用緊CDMA,諗住雙卡雙待就可以放埋入去。

換張 3g sim 咪可以 4g 3g 雙待

咁實有啦

咁實有啦

你怕咪去 fb page 問

冇CDMA

GSM 都係2g啦

啱啱 禁左幾下asus store
薄荷綠加到入購物車喎
點解部野要咁撚on9焗人用asus既叉電先有快充
點解部野要咁撚on9焗人用asus既叉電先有快充

都唔洗點叉電啦 尿袋2a都夠洗
用緊zf2接近2年
乜事都冇

x2
https://www.youtube.com/watch?v=szcyR-PnztI

ray ma

大家好 我係Ray ma
https://www.youtube.com/watch?v=szcyR-PnztI

ray ma

大家好 我係Ray ma

佢把聲真係
個箱咁鬼大
Zenfone 5 lte同zenfone 2 用家....
睇住以前asus啲機性價比超高
依家連s660 都賣到呢個價錢

隔離廠g6 s821 依家行貨仲平佢幾舊
你叫忠實用家點揀得落手
屯門有邊間鋪有得訂?
630抵唔抵?
630抵唔抵?

冇得話抵唔抵㗎喎 要啲功能夠用先得
你要淨係比價錢嘅話咪唔夠 625 626 機平
好難量化
只可以講3000$ 淨睇相機部份性價比唔低
邊度訂最平
邊度訂最平

暫時只知 CSL 齋機平200
有冇人detect NFC果陣好弱
有冇人detect NFC果陣好弱

已經攞左貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞