Zenfone 4 發佈會

579 回覆
11 Like 25 Dislike
請問送多6個月保養係有另外一張保養卡?定用番原本個張12個月去登記?

btw, 有無巴絲買左未join zenclub?
而家有推薦人計劃, 換到百佳現金券嗰d 野

http://zenclub.hk

有興趣join tg 我

https://t.me/onion_potato

額外6個月保係用另一張卡
其實zf4個相機係唔係好勁?見佢咁夠膽攞相機做賣點

我諗係中上囉 話哂用靚感光元件
其實其他賣點唔突出姐
依家好多都係賣相機㗎啦 旗艦幾乎都係咁

其實間間廠既config都差唔多
真係買牌子

rom 差好遠

asus 硬件比得足 但software調較仲係比唔上大廠 相機同其他flagship一樣spec唔代表影出黎好

我淨係知zf3相機秒殺同一價位啲所謂大廠,上多一級可以殺埋用s650嘅機係完全冇問題,就算佢s835級嘅機個相機未必做得好好,但中階機相機比到嘅質素一定係其他所謂大廠比唔到嘅質素

除左相機之外 仲有系統

系統,除左htc叫好少少,或者用pure android嘅,有邊間廠掂?三星 LG Sony 都係海軍鬥水兵

Sony 都差?

sony rom 好個屁
Zenfone 4 max pro有無伏?
出比老母用

好平?

其實有乜要求?

落衛訊試好過啦
我自己就覺得 zf 5.2會好啲

ZenFone 3 5.2

5.2唔中意咪5.5囉
請問送多6個月保養係有另外一張保養卡?定用番原本個張12個月去登記?

btw, 有無巴絲買左未join zenclub?
而家有推薦人計劃, 換到百佳現金券嗰d 野

http://zenclub.hk

有興趣join tg 我

https://t.me/onion_potato

額外6個月保係用另一張卡

我無張卡
有無人知邊到可以買到美國兩腳插俾隻火牛

唔用轉插?

唔用轉插?

就係唔想太大舊

唔用轉插?

就係唔想太大舊

ebay,amazon us實有喎,淘寶都有一堆由美國運去大陸嘅火牛,美國插頭嘅,唔洗一定要買華碩嗰隻火牛

唔用轉插?

就係唔想太大舊

ebay,amazon us實有喎,淘寶都有一堆由美國運去大陸嘅火牛,美國插頭嘅,唔洗一定要買華碩嗰隻火牛

有無邊到買到哩個既美國頭?

唔用轉插?

就係唔想太大舊

美國頭好似都用到兩腳扁腳?

唔用轉插?

就係唔想太大舊

係呀,圖片係英國頭,想齋換個美國兩腳扁頭

唔用轉插?

就係唔想太大舊

係呀,圖片係英國頭,想齋換個美國兩腳扁頭

咁send email去大陸華碩問好過
話時話,有無人開到volte?
我開唔到,一打電話就跳落H
上次買咗部zenfone3,用咗個幾月個mic說壞咗,整完又用咗3,4個月個mic又壞,都唔知要一部講唔到電話嘅電話做咩
話時話,有無人開到volte?
我開唔到,一打電話就跳落H

支援 volte 但係香港電訊商冇開俾 ZenFone 4
有冇人後悔唔等埋Nokia 8

無,因為s630都好夠用

係買s660嗰班

係買s660嗰班

有6gb ram 打下飛機

係買s660嗰班

仲有 Sony 鏡頭
千萬不要買牙石 我係zenfone3受害者
好快就慢 廢機
好快就慢 廢機

我用得好開心
你拎黎做乜先
好快就慢 廢機

我用得好開心
你拎黎做乜先

我都用得好OK,唔慢

係買s660嗰班

仲有 Sony 鏡頭

公布左幾錢咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞