Zenfone 4 發佈會

579 回覆
11 Like 25 Dislike
有冇人後悔唔等埋Nokia 8

無,因為s630都好夠用

係買s660嗰班

有6gb ram 打下飛機

仲有 Sony 鏡頭

公布左幾錢咩

zf4 s660 $3790
Nokia 8 預期賣 $4088
有冇人部機個 notification bar 成日話偵測到 sd card?
有冇人部機個 notification bar 成日話偵測到 sd card?

開機第一下會有之後冇彈過

每次開機都會彈出黎?

每次開機都會彈出黎?

我冇研究過熄
反而用app會彈通知講佢開緊
其實 630 我夠用,但點解 wifi 唔係 ac

660係ac, 630 係ac咩?

有AC架WO

有AC架WO

咪係 邊到睇返嚟冇 官網錯

係買s660嗰班

仲有 Sony 鏡頭

公布左幾錢咩

9up 都有人信 一直未公布都唔會當真

係買s660嗰班

仲有 Sony 鏡頭

公布左幾錢咩

Nokia 8 已經接受預訂,$4088

係買s660嗰班

仲有 Sony 鏡頭

公布左幾錢咩

【早買早享受】

想享受 Nokia OZO 音效技術,𠵱家就坐言起行,去csl.、1O1O、百老滙、衛訊或豐澤 (門市排名不分先後) 預訂 Nokia 8 喇!想第一時間感受原生Android系統有幾好用,同埋體驗雙向拍攝直播功能有幾正?事不宜遲喇!🏃🏻‍♀

頭 800位 The Club 會員於2017年9月13日前,喺任何零售商購買 Nokia 8,更可激賺500 Club積分!
詳情請到: https://goo.gl/r5Ajwf

*建議零售價💰 $ 4,088
*緞面藍或鋼鐵灰
https://www.facebook.com/NokiamobileHK/photos/a.406316673052179.1073741828.403520949998418/506122799738232/?type=3&theater
咁你而家信未?

係買s660嗰班

仲有 Sony 鏡頭

公布左幾錢咩

【早買早享受】

想享受 Nokia OZO 音效技術,𠵱家就坐言起行,去csl.、1O1O、百老滙、衛訊或豐澤 (門市排名不分先後) 預訂 Nokia 8 喇!想第一時間感受原生Android系統有幾好用,同埋體驗雙向拍攝直播功能有幾正?事不宜遲喇!🏃🏻‍♀

頭 800位 The Club 會員於2017年9月13日前,喺任何零售商購買 Nokia 8,更可激賺500 Club積分!

*緞面藍或鋼鐵灰
https://www.facebook.com/NokiamobileHK/photos/a.406316673052179.1073741828.403520949998418/506122799738232/?type=3&theater
咁你而家信未?

呢個價咩旗艦都唔夠佢玩啦
根本唔洗揾 ZenFone 4 660 嚟比較
nokia 好似自己唔會出貨
一陣啲鋪頭又炒價

係買s660嗰班

仲有 Sony 鏡頭

公布左幾錢咩

有人訂埋啦,你點收料架

係買s660嗰班

仲有 Sony 鏡頭

公布左幾錢咩

【早買早享受】

*緞面藍或鋼鐵灰
咁你而家信未?

呢個價咩旗艦都唔夠佢玩啦
根本唔洗揾 ZenFone 4 660 嚟比較
nokia 好似自己唔會出貨
一陣啲鋪頭又炒價

食炒價係啲人自己on9唔訂機啫
攞左機嘅巴打, 預訂係咪有 Mon 貼送?

有套同mon貼
套就幾十蚊普通貨
反而張貼俾玻璃貼

玻璃貼 我個張係普通貼既?.?
攞左機嘅巴打, 預訂係咪有 Mon 貼送?

有套同mon貼
套就幾十蚊普通貨
反而張貼俾玻璃貼

玻璃貼 我個張係普通貼既?.?

我都係普通貼
憑乜賣咁貴
憑乜賣咁貴

660 630嘅機市面上唔多囉
今次相機元件又用好野 但係軟件調較就差啲
部機外觀設計都唔錯
憑乜賣咁貴

部機外觀設計都唔錯

買左660好順同電幾耐用 我7點出門夜晚8點返歸都仲有30% (小打機,聽左半粒鐘歌,一般使用) 相機未真實去試影左幾張 啲detail 唔錯,係衰在用個wide鏡時張相變形,外觀靚唔靚好個人 我就幾鐘意個同心圓logo
憑乜賣咁貴

部機外觀設計都唔錯

買左660好順同電幾耐用 我7點出門夜晚8點返歸都仲有30% (小打機,聽左半粒鐘歌,一般使用) 相機未真實去試影左幾張 啲detail 唔錯,係衰在用個wide鏡時張相變形,外觀靚唔靚好個人 我就幾鐘意個同心圓logo

同心圖 背面反光果下好好丁
有人收到call, 拎薄荷綠660限定box set 嗎?
Max pro有nfc既話已經買左
有冇大已經收到 asus email approved 12+6 個月保養?
買iphone算啦 屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞