Zenfone 4 發佈會

579 回覆
11 Like 25 Dislike
玻璃貼?你地張貼塊膠係唔係橙色既?

紅紅地色, 牌子係SIDO
買返黎第一日就有 system updates

5XX MB ??? 我有呀
部機影相係咪真係咁靚?

想知x2

mobile01 有好多相睇
佢好似冇話過靚 只係有廣角

Update 後有咩唔同?
攪緊延伸保養6個月, 個網要我入"延伸保固卡上的合約號碼", 其實係乜黎?

咁就唔知wor
買返黎第一件事就係更新
攪緊延伸保養6個月, 個網要我入"延伸保固卡上的合約號碼", 其實係乜黎?

係咪果張卡個CODE?
我諗住過左14日先搞

原來係玻璃貼。我以為係膠貼
都幾薄下
你地用預訂果個殼定係跟機果個殼?

都幾薄下

有2個殼咩

都幾薄下

有2個殼咩

盒入面有另外仲有個盒入面有多個套

都幾薄下

有2個殼咩

盒入面有另外仲有個盒入面有多個套

屌...洗唔洗收咁密
送果個用到黃哂再用盒入邊果個...橫掂ASUS機少配件買
部機影相係咪真係咁靚?

想知x2

mobile01 有好多相睇
佢好似冇話過靚 只係有廣角

手動識影咪靚
比較自動嘅話 最大提升係低光拍攝 同少啲油畫

咁就唔知wor
買返黎第一件事就係更新

更新 跟住雙清

都幾薄下

預訂
部zenfone2終於開唔到機
考慮緊做asus fans 買4
台灣個邊有人更新完就一直出現"偵測到SD卡"

都幾薄下

預訂

好似跟機果個靚d, 我都係用住預訂果個先

都幾薄下

預訂

我覺得跟機嗰個厚身, 撳開關制難d
有冇人知部野點cap screen
有冇人知部野點cap screen

去返asus官網睇 已經set返功能掣cap圖

都幾薄下

預訂

我覺得跟機嗰個厚身, 撳開關制難d

power掣就用double tab screen啦
屎忽痕打左去華碩問點樣申請個6個月延伸保養, 原來6 months extended warranty 個張卡上面個兌換碼根本就係廢

華碩要求 upload 1) 買機發票& 6months extended warranty card scan image + 2)電話 s/n # 嘅 cap screen 。完全唔使入兌換碼
屎忽痕打左去華碩問點樣申請個6個月延伸保養, 原來6 months extended warranty 個張卡上面個兌換碼根本就係廢

華碩要求 upload 1) 買機發票& 6months extended warranty card scan image + 2)電話 s/n # 嘅 cap screen 。完全唔使入兌換碼

做法完全同張卡講嘅唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞