Zenfone 4 發佈會

579 回覆
11 Like 25 Dislike
點解我up唔到相去注冊多6個月保養既。。
jpg已經resize到去500KB以下

巴打最好打去華碩問下,好快有人聽

巴打唔係話 up 圖冇用咩 要打去啟動
買iphone算啦 屌打

價錢都屌打添

巴打最好打去華碩問下,好快有人聽

好,一陣打去,唔該

睇黎無用係指up唔到圖

睇黎無用係指up唔到圖

俾d耐性等下啦
部zenfone 4 max pro

好吸引 可惜粒u 好像行唔到 qc 3.0

唔打機
只上網 聽歌 看片 上連登 whatsapp

高通 400 seriers 同 3 gb ram 計過岩用
2卡+sd卡 同 5000 mah 幾吸引
係唔係隨便一間買都有得送半年保

唔打機

高通 400 seriers 同 3 gb ram 計過岩用

個moon差啲
打左去問,佢話up圖server做緊維修
叫我下個星期再試

唔打機

個moon差啲

ZenFone 4 pro 都係行 qc 2.0 咋
425 定430 睇片係唔夠用 1080p隨時疾
ZenFone 4 max pro 唔建議買
ZenFone 3 5.2 會好啲 如果唔睇重個雙鏡嘅話
知唔知有邊個牌子既type-c線岩插?

其實問緊咩
邊啲線行到 quick charge?

其實問緊咩

用咗630版Zenfone 4兩個星期
夠快,影相唔錯
電量都keep得幾好
只係唔知點解啲app耐唔久會彈

其實問緊咩

其實普通線都應該得
真係擔心咪買 anker verbatim 果啲大路野
最主要係個叉電頭
線身粗啲果啲會好啲
用咗630版Zenfone 4兩個星期
夠快,影相唔錯
電量都keep得幾好
只係唔知點解啲app耐唔久會彈

咩 app 有時係啲 app 寫得唔好
有機會系統 ram management 唔好 或者同果啲慳電管理嘅 app 撞左
一開得長就 crash
問題唔大嘅話 等更新吧

其實問緊咩

其實普通線都應該得
最主要係個叉電頭
線身粗啲果啲會好啲

我就係用普通線+原裝火牛叉好慢
六七分鐘先1%
我估大路野都上唔到qc3.0

其實問緊咩

其實普通線都應該得
最主要係個叉電頭
線身粗啲果啲會好啲

六七分鐘先1%

華碩zf機 得華碩自己出果d火牛先用到qc 唔關咩線事 asus on99鎖左

其實問緊咩

其實普通線都應該得
最主要係個叉電頭
線身粗啲果啲會好啲

六七分鐘先1%

華碩zf機 得華碩自己出果d火牛先用到qc 唔關咩線事 asus on99鎖左

咁630果d點算

其實問緊咩

其實普通線都應該得
最主要係個叉電頭
線身粗啲果啲會好啲

六七分鐘先1%

咁630果d點算

收皮嫁啦 所以我唔會買zf系列

其實問緊咩

其實普通線都應該得
最主要係個叉電頭
線身粗啲果啲會好啲

六七分鐘先1%

咁630果d點算

收皮嫁啦 所以我唔會買zf系列

630 佢寫明冇快叉
咁慳電 一日一叉 其實唔太影響

其實問緊咩

其實普通線都應該得
最主要係個叉電頭
線身粗啲果啲會好啲

六七分鐘先1%

似係你條線有問題似 d 喎。
當你 3 分鐘 1%,100% 咪要成 5 個鐘?就算用其他 QC 叉機行唔足 QC3.0 都應該行到 9V1A,大約兩個鐘內充完。
你不如用 d USB 電流計測測實際有幾大電流好過啦。

至於粗唔粗線,又唔使太上心,早排買左幾條夠晒粗既 Micro USB 線,結果全部行得 0.5A ~ 0.7A,把鬼 ... 反而買 d 睇落好雞既線,全部 1.7A 都完全無問題。入面 d 銅線有幾粗緊要過條線有幾粗,又唔係用黎吊頸。
衛訊 630淨機價2700 係咪要會員先有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞