Zenfone 4 發佈會

579 回覆
11 Like 25 Dislike
話有dual speaker 有無巴打試玩過

自己落衛訊試最實際
嘩全部大MON 5.5 inch
落咗偉信試

聲控出文字果到真係幾差
啲字 detect 錯晒

有冇轉過語音設定
zf3 果陣好似預設係 台灣 所以唔太啱
雖然轉返去粵語 (香港) 都唔算太準確
落咗偉信試

聲控出文字果到真係幾差

有冇轉過語音設定

呢個唔係google問題?
落咗偉信試

聲控出文字果到真係幾差

有冇轉過語音設定

咁又唔淨係 google 問題嘅
個 Mic 收音好唔好 環境降噪技術 廠方都可以調節到
基本上係屋企 冇咁嘈嘅地方都尚可認到
落咗偉信試

聲控出文字果到真係幾差

有冇轉過語音設定

我淨係知用wp時m$個語音係好撚準,仲勁過siri
落咗偉信試

聲控出文字果到真係幾差

有冇轉過語音設定

wp8就係
去到win 10就乜柒都聽唔到
落咗偉信試

聲控出文字果到真係幾差

有冇轉過語音設定

wp8就係

咁柒,自己拆自己台
落咗偉信試

聲控出文字果到真係幾差

有冇轉過語音設定

wp8就係

咁柒,自己拆自己台

根本win10m到而家都仲係beta
cortana係beta
windows hello係beta
windows map係beta
uwp都係beta
M$呃飯食呃咁耐,抵佢流動市場收皮
去左豐澤同百記都係得630版無660
但630版都好順,開相機速度直情瞬間
去左豐澤同百記都係得630版無660
但630版都好順,開相機速度直情瞬間

我諗係個動畫較快左姐 計埋影一張相要幾耐先
雖然依家我用 zf3 都唔會話好慢
喺豐澤訂左660
sales話無乜人訂
有無得換電?

一部都無?

ZF2 selfie可換電,
我買左2舊後備電,輪流用,
用足兩年,表層玻璃跌到碎鳩晒,
都仲係咁好用,未入過廠

我加左散熱膏, 打機無過熱問題
喺豐澤訂左660
sales話無乜人訂

同以前比貴左咁多,鬼會有人訂
喺豐澤訂左660
sales話無乜人訂

華碩又唔係熱門牌子
加上 預訂根本冇咩著數
你遲一批買 隨時已經跌左價
我部 zf3 係上年 9月百記無啦啦賣2500就入左手
喺豐澤訂左660
sales話無乜人訂

華碩又唔係熱門牌子
加上 預訂根本冇咩著數

預訂都係貪佢多半年保養
但遲下賣街過多陣可能就照價平200-300
即係睇你肯唔肯俾多少少要多d保養
喺豐澤訂左660
sales話無乜人訂

幾錢呀
喺豐澤訂左660
sales話無乜人訂

華碩又唔係熱門牌子
加上 預訂根本冇咩著數

預訂都係貪佢多半年保養

咁我寧願用數碼通買,因為有得送個一年爆芒保,我驚跌爆芒多d
喺豐澤訂左660
sales話無乜人訂

華碩又唔係熱門牌子
加上 預訂根本冇咩著數

預訂都係貪佢多半年保養

我都係貪佢保養先預訂
而家用緊zf3...但無nfc 好麻煩, 所以先換zf4
我寧願貴少少要多半年保
之前部 zf3 用左一年多少少就壞左
https://www.hkcsl.com/tc/Standalone-Handset-Price/#pro2

未賣街csl已經減200

係 csl 預購咪可以平200蚊兼有年半保養
我寧願貴少少要多半年保
之前部 zf3 用左一年多少少就壞左

到今時今日 好似先啱啱 1年多少少咋喎
壞得咁準時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞