[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (14) 火、雷、急凍同銀鳥去到九月一日

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

咁用索帶又咩玩法? 唔是會reset?

裝左條帶會RESET架咩?

唔係長禁會reset?

我記得佢係授權生產商黎

係我就淘寶買
改裝左自動捉同轉牌
唔洗下下手動咁煩

有冇自動捉轉牌同埋充電池版
咁樣燒電好撚貴

充電配件
雖然厚身咗
但唔洗成日懷疑無電斷線已經好正
而且有電量提示

http://www.brookaccessory.com/pocket_energy/index.php

37蚊美金
貴成咁
咁點解唔買gotcha

深水埗買$25X

邊間
香港頻道未update,暫時得幾個

#巢穴 2017/8/24-9/6
小海獅 - 荔枝角公園
螳螂 - 花墟
夢妖 - 九龍公園
大岩蛇 - 通州街公園
菊石獸 - 石硤尾公園

維園大岩蛇

政總公園都係大岩蛇

戴魯比-青衣東北公園
小巢穴 成日見到有二至四隻

夢妖-歌和老街公園

萬年蟲-將軍澳寶康公園

楊小坑公園係比卡超巢
不過仲未有人響嗰度見過閃光比卡超

火球鼠 - 馬鞍山公園
最近無哂利基亞
仲有無人會買生蛋器?想開雙經蛋果下連爆10k蛋
最近無哂利基亞

呢個真 差利未有高iv, 佢就死都唔出係我附近

2.1/10KM 9隻10K強

等佢開活動先諗
依家唔抵屌,除非你身上9粒都係10km爆曬

等佢開活動先諗
依家唔抵屌,除非你身上9粒都係10km爆曬

呢隻驚既活動。。驚到2046

就黎30lv .好似有派一個
話時話,有個章係叫咩精英訓練家
訓練1000隻pkm
依個要點樣解?

好似送3個

早幾日升咗,無啦啦書包爆凸90幾個位

好似送3個

等緊車去荃灣,見到附近碼頭有藍隊利

好似送3個

go plus +滑板 捕蛋

好似送3個

go plus +滑板 捕蛋
點先可以有多D10K強
可以生成10幾粒2K,5K都未轉到1粒10K強
點先可以有多D10K強

撞彩
點先可以有多D10K強

撞彩

重玩返差唔多個半月,都係轉得3粒10km出黎
點先可以有多D10K強

撞彩

重玩返差唔多個半月,都係轉得3粒10km出黎

2個幾星期拎左9粒
點先可以有多D10K強

我早排都係咁 成20粒都無 但之後連出3粒
網絡錯誤,食左張卷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞