[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (14) 火、雷、急凍同銀鳥去到九月一日

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有冇螳螂/狃拉巢?

狃拉響葵涌梨木道公園/觀塘功樂道遊樂場
螳螂響花墟公園

唔該巴打,但功樂道遊樂場唔見有
記得見過張圖係關於邊隻寵守gym 好d, 有沒人有keep
用咩寵守都唔緊要,最緊要對家error打唔到

03 果堆比人秒

03 果堆比人秒

Error
俾n狗ban咗account
俾n狗ban咗account

走左隻2087班吉

去左我度
圖騰係唔係已經消失哂,而家差佢一隻
附近轉左小海獅巢

邊度?
附近轉左小海獅巢

邊度?

我決定呢幾日去荔枝角公園捉下海獅
每次一望同場都有10幾隻係度

呢幾日一係海,一係就係西九近地盤位

呢幾日一係海,一係就係西九近地盤位

咁仆街
好期待鐵面忍者同脫殼忍者係咩玩法
走左隻2087班吉

去左我度

覺唔覺打老班RAID 一般捉到既IV都唔錯? 定純粹random

尋晚打左隻CP 2097老班
好似係iv 100%
差4隻班
搵到個螳螂重生點 咁啱琴日生蛋出左隻高iv 螳螂
依家係到等超夢出現
無咩點打神獸了

打得越多唔同既Gym,有得打超夢夢既機會先至高喎

佢半年後先出既話

有人話要打成千場..... 放棄啦, 一日打一場Raid算鳥..... 有緣能相會.

打千場你都好信
全球都唔知有無10個人啦
搵到個螳螂重生點 咁啱琴日生蛋出左隻高iv 螳螂

花墟公園, 我陣間去
仲可以去埋九龍仔捉火球鼠

我果個係港島 耐唔耐就同一個位出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞