[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (14) 火、雷、急凍同銀鳥去到九月一日

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我想問如果想買鳩plus正版,想請問邊到有得買

正版去信和望下有無
淘寶果d老番黎,不過照樣玩到

淘寶係假野既話信和都唔會係真啦

巴哈有post教人分真假

估到淘寶唔會咁旬

你預左啦
其實無乜分別,佢幫你改埋機你都係咁用,正常用到唔壞就得

咁用索帶又咩玩法? 唔是會reset?

正版去信和望下有無

估到淘寶唔會咁旬

你預左啦

裝左條帶會RESET架咩?

正版去信和望下有無

估到淘寶唔會咁旬

你預左啦

可能佢唔知reset既正確方法係乜

正版去信和望下有無

估到淘寶唔會咁旬

你預左啦

唔係長禁會reset?

正版去信和望下有無

估到淘寶唔會咁旬

你預左啦

唔係長禁會reset?

我記得佢係授權生產商黎

正版去信和望下有無

估到淘寶唔會咁旬

你預左啦

唔係長禁會reset?

我記得佢係授權生產商黎

係我就淘寶買
改裝左自動捉同轉牌
唔洗下下手動咁煩
臭西 Niantic 又食鳩紅隊 raid bonus
打左 14 次黃臭雞 , 無一隻高過 1865 (82 iv)
淨返最後四次機會

屌 我黃隊打左30隻 最高得1881 真心on9 1881仲要係頭幾次打 之後全廢iv 真心屌出黎 niantic真心仆街
明知黃隊想要雷雞 就唔出高iv比我

然後今日打左第七隻冰雞 出左iv98
wecatch呢排老味咁壞
睇黎離收皮不遠矣
臭西 Niantic 又食鳩紅隊 raid bonus
打左 14 次黃臭雞 , 無一隻高過 1865 (82 iv)
淨返最後四次機會

屌 我黃隊打左30隻 最高得1881 真心on9 1881仲要係頭幾次打 之後全廢iv 真心屌出黎 niantic真心仆街
明知黃隊想要雷雞 就唔出高iv比我

然後今日打左第七隻冰雞 出左iv98

關咩隊咩事?
睇黎離收皮不遠矣

卷就得一張 , 出多出少都一鳩樣啦

我都係望下佢邊個位有出老班呢d咋
唔係點搵
睇黎離收皮不遠矣

卷就得一張 , 出多出少都一鳩樣啦

我都係望下佢邊個位有出老班呢d咋
唔係點搵

琴日無打,今日鯉魚王 啲大嘢要上山 望住兩次利,班 放棄左
今日都打到幾隻班加2隻黃雞同1隻凍雞,跟住就要返學又要打少D SAD

正版去信和望下有無

估到淘寶唔會咁旬

你預左啦

唔係長禁會reset?

我記得佢係授權生產商黎

係我就淘寶買
改裝左自動捉同轉牌
唔洗下下手動咁煩

驚佢假 n記會ban姐

正版去信和望下有無

估到淘寶唔會咁旬

你預左啦

唔係長禁會reset?

我記得佢係授權生產商黎

係我就淘寶買
改裝左自動捉同轉牌
唔洗下下手動咁煩

有冇自動捉轉牌同埋充電池版
咁樣燒電好撚貴

正版去信和望下有無

估到淘寶唔會咁旬

你預左啦

唔係長禁會reset?

我記得佢係授權生產商黎

係我就淘寶買
改裝左自動捉同轉牌
唔洗下下手動咁煩

咁樣燒電好撚貴

充電配件
雖然厚身咗
但唔洗成日懷疑無電斷線已經好正
而且有電量提示

http://www.brookaccessory.com/pocket_energy/index.php
我依邊 好多之前日霸夜霸既藍飛狗 id

無左影 好耐無見過

而家飛人係soft ban 定永久

定soft ban幾次先永久?

唔係長禁會reset?

我記得佢係授權生產商黎

係我就淘寶買
改裝左自動捉同轉牌
唔洗下下手動咁煩

咁樣燒電好撚貴

充電配件
雖然厚身咗
而且有電量提示

http://www.brookaccessory.com/pocket_energy/index.php

37蚊美金
貴成咁
咁點解唔買gotcha

唔係長禁會reset?

我記得佢係授權生產商黎

係我就淘寶買
改裝左自動捉同轉牌
唔洗下下手動咁煩

咁樣燒電好撚貴

充電配件
雖然厚身咗
而且有電量提示

37蚊美金
貴成咁
咁點解唔買gotcha

keep住玩超過一年既話,買呢舊好似抵過換電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞