[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (14) 火、雷、急凍同銀鳥去到九月一日

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
飛天螳螂個巢去左邊

飛走左啦

碗力個巢得個3隻 搞到尋晚專登坐車入去

膠都廢事畀
係香港人唔該叫返鐵腕

怪力係咪叫鐵怪

搭車都叫坐車啦
有咩唔講得

想俾人BLOCK其實可以直接出聲

半年後可能有第三代

成條假狗咁
岩岩收到隻go plus, 每隔10分鐘就disconnet藍牙, 再隔一段時間就要重新login隻game, 係迷正常?
邊度有鐵手巢
飛天螳螂個巢去左邊

飛走左啦

碗力個巢得個3隻 搞到尋晚專登坐車入去

膠都廢事畀
係香港人唔該叫返鐵腕

怪力係咪叫鐵怪

咁都up得出
煙左隻老班

尋日連煙兩隻
打RAID入到去出ERROR係咪張pass玩完

可以填表拎返張pass
Cap圖
岩岩收到隻go plus, 每隔10分鐘就disconnet藍牙, 再隔一段時間就要重新login隻game, 係迷正常?

似係你開左啲慳電mode/ 限制background data usage 嘅setting

似係你開左啲慳電mode/ 限制background data usage 嘅setting

正常要幾耐重入game一次? 其實正常係迷係background run成晚都唔斷架?

半年後可能有第三代

仲要等多半年N記可以執柒左佢
諗住淘2032電
有冇人一齊集運?
有無方法無咁易中假死 bug
成日避左招大就中假死 bug 隻寵會係畫面消失但又唔出下隻
諗住淘2032電
有冇人一齊集運?

仲貴過日本城,諗諗下去日本城買算

佢出會打死你嗰招大技唔好避就得

姐係迫你死

姐係迫你死

煙左隻老班

尋日連煙兩隻

巴打
煙左隻老班

尋日連煙兩隻

巴打

依家覺得老班卡比呢d先係抵玩既怪

用咩機都有影響
收到風AN機有機會用都用唔到
IP就好穩陣可以backdoor連住起碼半個鐘都唔斷
邊度有鐵手巢

邊度有鐵打巢 ?

邊度有鐵馬巢?

用咩機都有影響
收到風AN機有機會用都用唔到
IP就好穩陣可以backdoor連住起碼半個鐘都唔斷

有鳩plus 包膠未 用完之後多左幾多塵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞