[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (14) 火、雷、急凍同銀鳥去到九月一日

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
聽日好似轉巢?

咁醒神? 屋企附近啲嘢已經玩厭左,最近全部磁怪,天然雀,黑暗鴉,

遠啲既就大岩蛇,六尾

麻煩轉番個冰系巢番黎北區/大埔

我想要返迷你龍 之前屋企成日有
今晚有會幫人補血既好隊友 希望企耐啲
Ios幾時有得更新?
聽日好似轉巢?

咁醒神? 屋企附近啲嘢已經玩厭左,最近全部磁怪,天然雀,黑暗鴉,

遠啲既就大岩蛇,六尾

係河邊/海邊成日都有
聽日好似轉巢?

遠啲既就大岩蛇,六尾

係河邊/海邊成日都有

我果邊海邊無哂迷你龍 之前有個位又係定時會重生一條。又無左
Ios幾時有得更新?

通常遲An版一至兩日
其實點解要扣起圖圖犬同信使鳥?

信使鳥可能特登留返聖誕,咁圖圖犬呢
聽日好似轉巢?

遠啲既就大岩蛇,六尾

綠毛虫大巢好正, 過隻新好快30
今日試左長開pkm go 放係枱,個生蛋器飄移左2km
聽日好似轉巢?

遠啲既就大岩蛇,六尾

係河邊/海邊成日都有

上年初初出個陣成日去海港城捉
去一轉差唔多有6-8條
唔知依家仲有冇
又有狗出黎撚? 咩都睇唔到
聽日好似轉巢?

遠啲既就大岩蛇,六尾

係河邊/海邊成日都有

上年初初出個陣成日去海港城捉
去一轉差唔多有6-8條
唔知依家仲有冇

冇啦 海港城全部一係傻鴨一係鯉魚王

9百幾條都仲係得一條shinny,咁比卡超係咪一世都唔會遇到
摩士果期無捉夠200隻龍系
依家玩到執都唔知捉唔捉得夠200隻龍

好懷念
摩士果期無捉夠200隻龍系
依家玩到執都唔知捉唔捉得夠200隻龍

我玩左半年都有250條啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞