[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (14) 火、雷、急凍同銀鳥去到九月一日

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
check check gen 3 啲精靈, 班神獸最吸引

其他真係 ... 好多都係蟲 , 唔靚 又唔可愛
正負電啪啪 唔錯

一代都未捉晒,咁快就出第三代

我二代未齊, 好似仲爭 6,7 隻

連第一隻羊都未見到

正負電啪啪 唔錯

連第一隻羊都未見到

10k 出左二階既 羊 而加帶佢行街拎糖,仲差50進

正負電啪啪 唔錯

連第一隻羊都未見到

未見過羊, 電龍 , 大奶罐, 柯波郎 , 圖騰

大奶見過一次個影,就係咁岩上左車先見到,架車仲要有排都無站坐,唉

正負電啪啪 唔錯

連第一隻羊都未見到

大奶見過一次個影,就係咁岩上左車先見到,架車仲要有排都無站停,唉
岩岩收到隻go plus, 每隔10分鐘就disconnet藍牙, 再隔一段時間就要重新login隻game, 係迷正常?

用咩機都有影響
收到風AN機有機會用都用唔到
IP就好穩陣可以backdoor連住起碼半個鐘都唔斷

有鳩plus 包膠未 用完之後多左幾多塵?

最明顯就係搭車,平日搭巴士既60-80km速手動轉唔到同見唔到怪,佢有機會見到幫你轉同捉
前日坐一程小巴出觀塘一路上幫我捉左30幾隻辣殺

係咪會話有啲捉唔到?

我已經冇開battery saver, 長期連住wifi, 係background run住跳出去上下facebook, 上左一陣就要重新入game
又見到全地圖開櫻
諗住淘2032電
有冇人一齊集運?

仲貴過日本城,諗諗下去日本城買算

日本城咩牌子 ? 幾錢 ?

$11.9 5粒應該得一種
唔記得咩牌,但係每粒用得4-5日
煙左隻老班

尋日連煙兩隻

巴打

依家覺得老班卡比呢d先係抵玩既怪

老班

老班卡比肥大
8號波出超夢夢就正
8號波出超夢夢就正

急凍鳥咪係8號波出
終於逼到入gym 今晚金提大戰
睇 MYSTIC7 用隻 超夢打 raid , 完全唔吸引喎
招快技 CD 長到 防又唔高

超夢拎黎打J既姐
最有價值球員始終頒比班吉拉

N 記 對 超能力系精靈 欠一個公道
超夢, 利基亞, 富迪

佢會話椰樹獸好勁

富迪窒一窒機或者打raid lag death即時玩完
明明攻好高成日都想用下佢
8號波出超夢夢就正

急凍鳥咪係8號波出

8號波出超夢夢就正

急凍鳥咪係8號波出

仲未有利基亞
而家3雷2冰1火0利
岩岩收到隻go plus, 每隔10分鐘就disconnet藍牙, 再隔一段時間就要重新login隻game, 係迷正常?

用咩機都有影響
收到風AN機有機會用都用唔到
IP就好穩陣可以backdoor連住起碼半個鐘都唔斷

有鳩plus 包膠未 用完之後多左幾多塵?

最明顯就係搭車,平日搭巴士既60-80km速手動轉唔到同見唔到怪,佢有機會見到幫你轉同捉
前日坐一程小巴出觀塘一路上幫我捉左30幾隻辣殺

係咪會話有啲捉唔到?

我已經冇開battery saver, 長期連住wifi, 係background run住跳出去上下facebook, 上左一陣就要重新入game

FB 官方app超食ram

有時真係極度懷疑tg gp啲人玩到精神錯亂 人地拆你塔就嬲到wtsapp人

有時真係極度懷疑tg gp啲人玩到精神錯亂 人地拆你塔就嬲到wtsapp人

咪由佢餵
睇下佢有幾多金莓可以玩
係我就日日都打鳩佢迫佢消到d金莓用鳩曬為止

咪由佢餵
睇下佢有幾多金莓可以玩
係我就日日都打鳩佢迫佢消到d金莓用鳩曬為止

呢條友見過佢係塔
座塔一半人都係差唔多格式嘅id
都幾肯定係飛人

正負電啪啪 唔錯

連第一隻羊都未見到

大奶見過一次個影,就係咁岩上左車先見到,架車仲要有排都無站停,唉

第二代出頭幾日,放工知道區入面有電龍
當時唔知咁少見
結果就係要帶住隻羊行咗二百幾公里

連第一隻羊都未見到

第二代出頭幾日,放工知道區入面有電龍
當時唔知咁少見
結果就係要帶住隻羊行咗二百幾公里

琴晚迪士尼酒店有電龍 我朋友係嗰度返工幫我捉左 98iv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞