[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (14) 火、雷、急凍同銀鳥去到九月一日

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

一早 block左佢啦 , 我只block飛狗

我記得一年前班飛狗成日掛係嘴唇邊話
ban左咪再掛過

巴打GO PLUS係咪開心使用中

話時話
日本城粒電,我見個唔識既牌子11.9有5粒,GP一粒要6.5
GP果粒係咪勁好多?
我見貴咁多買左5粒果隻算

5粒果隻,聽巴打講4-5日一粒
Gp我就買左2粒未用

我用勁量,$9粒,用左就快兩個星期都仲未換新電

勁量邊度有得賣

咁快用完?????我原裝一開始果粒玩左成個月都未用完

話時話
日本城粒電,我見個唔識既牌子11.9有5粒,GP一粒要6.5
GP果粒係咪勁好多?

Gp我就買左2粒未用

勁量邊度有得賣

第三日就收左皮

話時話
GP果粒係咪勁好多?

Gp我就買左2粒未用

勁量邊度有得賣

第三日就收左皮

7x24 non stop?
事源我霸左個道館 又死好彩成日都無比人打
於是霸左成日 但係點解頭先佢返黎得嗰幾蚊

一日最多$50 唔理你霸幾多個gym

一日最多50coin

原來係咁 唔該曬
啲雀係咪食厭左金莓
餵左幾粒金莓都唔得 一餵紅莓就gotcha
我同屋企人都係咁
啲雀係咪食厭左金莓
我同屋企人都係咁

你咁講都好似係
啲雀係咪食厭左金莓
我同屋企人都係咁

我試過低iv Lugia 唔用苺第二下捉到
97iv 金苺都唔得
啲雀係咪食厭左金莓
我同屋企人都係咁

其實都係講運氣姐 你好彩既乜9都唔用都照捉
有次捉火鳥無哂金莓 喂紅莓9捉 nice great都無
點知一個搞點
最近先玩返,想請問 gym 金幣點計?唔係10分鐘1幣?
守左8h但得33幣既?
隻爛口外掛賤種獌改咗名, 請在在你的左右絲打幫手update template

此Post嚴禁外掛飛狗參與討論
"不敗皇者-曼聯" (ID: 24121) 為爛口外掛賤種飛狗
請大家遠離,切勿回覆/引用此賤種飛狗一切回應
同時開2部手機,同一個地方一個AC有金鋰魚王,另一個AC連普通鋰魚王都無
唔係FIX死同時出
琴日張卷用唔去 靜到咩raid都無

打鯉魚王啦

打鯉魚王啦

咩都無呀
隻爛口外掛賤種獌改咗名, 請你的左右絲打幫手update template

此Post嚴禁外掛飛狗參與討論
"不敗皇者-曼聯" (ID: 24121) 為爛口外掛賤種飛狗
請大家遠離,切勿回覆/引用此賤種飛狗一切回應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞