[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (14) 火、雷、急凍同銀鳥去到九月一日

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
自從改左獎勵後
呢個禮拜唔用金草莓一隻神獸都捉唔到
自從改左獎勵後

所以轉左打老班
自從改左獎勵後

所以轉左打老班

老班唔係成日有
自從改左獎勵後

所以轉左打老班

3號波出左老班
一波get
iPhone 更新左pokemon go之後開唔到
開極都彈apps 有無巴打知道解決方法
試過del apps 再裝都係一樣

開飛行模式, 閂返 再開

or restart 你個 router

試過呢兩個方法都係唔得

試過呢兩個方法都係唔得

用network 用 wfi 都一樣彈 ?

係 一開就彈試極都係咁 係咪要reset部機?

隻海皇牙今日應該去左杏花
New Niantic security measure targets GPS spoofers
https://pokemongohub.net/post/breaking-news/new-niantic-security-measure-targets-gps-spoofers-warnings-issued-future-bans-possible/

三個字

要佢地死無全屍

正 唔係話冇佢地我地冇GAME玩既咩

試過呢兩個方法都係唔得

用network 用 wfi 都一樣彈 ?

係 一開就彈試極都係咁 係咪要reset部機?

我部 ipad 都試過
但我 restart IOS, 再 restart router / 開關一次飛航模式就 ok 架啦喎

你身邊有冇人可以 share 個手機 network 畀你試多次 ?

頂 restart 部機就得
聽日好似轉巢?
聽日好似轉巢?

咁醒神? 屋企附近啲嘢已經玩厭左,最近全部磁怪,天然雀,黑暗鴉,

遠啲既就大岩蛇,六尾
聽日好似轉巢?

咁醒神? 屋企附近啲嘢已經玩厭左,最近全部磁怪,天然雀,黑暗鴉,

遠啲既就大岩蛇,六尾

麻煩轉番個冰系巢番黎北區/大埔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞