[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (14) 火、雷、急凍同銀鳥去到九月一日

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
邊度有得買go plus連改裝?改完係咪行出街就識自動捉怪同碌pokestop?
大約幾錢?

佢顯示“对不起,你无权查看该宝贝的交易信息“

有無連埋改裝?定係要另外再改?唔見佢有寫改裝

你聯絡佢果時直接同埋佢講要改裝免按鈕自動捕捉,佢會識做

好呀唔該哂
飛天螳螂個巢去左邊
飛天螳螂個巢去左邊

飛走左啦
破你膠處

仲興呢d? 咁old school
有無人有興趣收未開既pokemon Gotcha
$400

Tg: KHGamer
有無人有興趣收未開既pokemon Gotcha
$400

Tg: KHGamer

有無黃大仙撚
正正係呢家要盡量拎多波(多道具)
更加group埋一齊打 傷害加3 隊伍貢獻加2,3 就已經多d波
更加group埋一齊打 傷害加3 隊伍貢獻加2,3 就已經多d波

應該講 小人d但夠打就得 唔洗咁急100秒內打完

琴日組左6個fd總共8部機打左10場
場場都有10個波以上

街場唔到你控制,所以開私人Group先確保到人數
0.71 版本突然推出
改變孵蛋器樣子
新增超級孵蛋器 (未開放)
新增第三代精靈名稱 (純粹名稱)
附近的 Raid 不再以影子顯示
更大的 Raid 時間倒數
使用 @ 來搜尋招式

Gen3
飛天螳螂個巢去左邊

飛走左啦

碗力個巢得個3隻 搞到尋晚專登坐車入去
飛天螳螂個巢去左邊

飛走左啦

碗力個巢得個3隻 搞到尋晚專登坐車入去

一日限捉一隻4星怪?迫人課?定pokémon 太多人玩?
我重玩連續6日走怪 好撚頹
一日限捉一隻4星怪?迫人課?定pokémon 太多人玩?
我重玩連續6日走怪 好撚頹

Free Pass得一張,一星至五星任你揀一隻
要打多過一場就要用Coins買Premium Pass

詳情自己睇第一頁
神獸iv cp對照表 轉咗
我今日捉到隻2029 基仔但係個表冇

好明顯佢唔係所以IV都列哂出黎啦

好明顯佢唔係所以IV都列哂出黎啦

因為攻計cp最多比重所以80幾iv 15攻有機會高過91iv 12/13攻
利基亞呢類守強過攻情況會更明顯

所以先更加需要溝通, 試下同唔同人溝通下 睇下大家咩lv睇下夠唔夠打

所以先更加需要溝通, 試下同唔同人溝通下 睇下大家咩lv睇下夠唔夠打

香港唔似美國,平日收工個啲時候係爆多人
無可能逐個問,問得黎都打完左
煙左隻老班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞