[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (14) 火、雷、急凍同銀鳥去到九月一日

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
煙左隻老班

尋日連煙兩隻

巴打

依家覺得老班卡比呢d先係抵玩既怪

老班
邊度有鐵手巢

邊度有鐵打巢 ?

邊度有鐵馬巢?

政總
岩岩收到隻go plus, 每隔10分鐘就disconnet藍牙, 再隔一段時間就要重新login隻game, 係迷正常?

用咩機都有影響
收到風AN機有機會用都用唔到
IP就好穩陣可以backdoor連住起碼半個鐘都唔斷

有鳩plus 包膠未 用完之後多左幾多塵?

最明顯就係搭車,平日搭巴士既60-80km速手動轉唔到同見唔到怪,佢有機會見到幫你轉同捉
前日坐一程小巴出觀塘一路上幫我捉左30幾隻辣殺
岩岩收到隻go plus, 每隔10分鐘就disconnet藍牙, 再隔一段時間就要重新login隻game, 係迷正常?

用咩機都有影響

最明顯就係搭車,平日搭巴士既60-80km速手動轉唔到同見唔到怪,佢有機會見到幫你轉同捉

係咪會話有啲捉唔到?
有無方法無咁易中假死 bug
成日避左招大就中假死 bug 隻寵會係畫面消失但又唔出下隻

等到下次大技就得
不過而加無哂糖又無塵 每日清下卷算

用咩機都有影響

係咪會話有啲捉唔到?

用紅波捉,實會走佬既
不過係捉得比手動快同多
睇 MYSTIC7 用隻 超夢打 raid , 完全唔吸引喎
招快技 CD 長到 防又唔高

超夢拎黎打J既姐
最有價值球員始終頒比班吉拉
睇 MYSTIC7 用隻 超夢打 raid , 完全唔吸引喎

超夢拎黎打J既姐

感動岩

超夢拎黎打J既姐

屬性問題
痴線今日連捉兩隻高CP 佛烈托斯
其中一隻仲要血防14
痴線今日連捉兩隻高CP 佛烈托斯
其中一隻仲要血防14

大鋼蛇 > 佛烈托斯 , btw 垃圾鋼系

我就準備好打超夢夢做fr啦
你哋慢慢升老班啦
岩岩捉完隻果然翁冇熄mon就擺左部電話落褲袋,點知hi下hi下強化左一下,咁就冇左5000 stardust
岩岩捉完隻果然翁冇熄mon就擺左部電話落褲袋,點知hi下hi下強化左一下,咁就冇左5000 stardust

捉返50隻咪得

捉返50隻咪得

之後check一check仲要係低iv,直接賣左
Dump 5000 stardust落海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞