[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (14) 火、雷、急凍同銀鳥去到九月一日

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

一代都未捉晒,咁快就出第三代

我二代未齊, 好似仲爭 6,7 隻

連第一隻羊都未見到

未見過羊, 電龍 , 大奶罐, 柯波郎 , 圖騰

大奶見過一次個影,就係咁岩上左車先見到,架車仲要有排都無站停,唉

第二代出頭幾日,放工知道區入面有電龍
當時唔知咁少見
結果就係要帶住隻羊行咗二百幾公里

琴晚迪士尼酒店有電龍 我朋友係嗰度返工幫我捉左 98iv

真係好朋友
比人打緊 仆街藍隊 無人放高cp
袋得13金幣又收皮 次次都係無轉色,但個gym 入面就換左人,啲名就熟口熟面 好似晚晚都係到咁
話時話 超夢呢

火都吹熄埋 神鳥變家禽
十號風
三鳥加洛基
電影情節
十號風
三鳥加洛基
電影情節

十號風唔係出超夢咩
十號風
三鳥加洛基
電影情節

十號風唔係出超夢咩

超夢應該就快出

火都吹熄埋 神鳥變家禽

火都吹熄埋 神鳥變家禽

有冇急凍同nokia

火都吹熄埋 神鳥變家禽

有冇急凍同nokia
琴日晏晝回帶

火都吹熄埋 神鳥變家禽

有冇急凍同nokia
琴日晏晝回帶

熱到熔

有時真係極度懷疑tg gp啲人玩到精神錯亂 人地拆你塔就嬲到wtsapp人

仆街尋日張卷無用到,今日又打風,睇黎要蝕俾佢

x2, 等緊屋企個gym出 望到附近公園有電雞 好多人落左去
想問下點解守塔守左一晚,俾人打左番黎但收唔到金幣嘅?日日都係咁玩,試過兩三次收唔到

x2, 等緊屋企個gym出 望到附近公園有電雞 好多人落左去

x3

x3

等到卡比
卡比都煙 死肥仔扮咩高竇

我仲未有一隻可以放係實戰既卡比 身有4隻 但全部iv 80以下

我仲未有一隻可以放係實戰既卡比 身有4隻 但全部iv 80以下

咁我又有靚iv 既 但原來打卡比得5000經 無下次
仆佢個街 打完紅隊卡比

附近就有藍隊富x 同藍隊利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞