召喚痴線西 (249)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
肥姨姨YouTube 下面啲cm先痴線
好似娃妹唱歌啲人話好聽咁
話啲公仔好靚
盲嘅定傻嘅 果然咩人都有受眾群
佢啲錢點嚟先? 當年整老翻帽賣 之後又拎政府資助讀書啲錢去歐遊係咪冇人記得佢點起家了
見到專欄作家醒起佢個報紙專欄啲內容係上網copy and paste
比人踢爆左之後即刻被人停左佢個專欄
想睇返唔好再挑剔我既full version
有無絲打記得佢邊條片放

當年既痴線西ig 真係整理得好清晰
十年後再睇好快就搵到catch up返

香港良心大佬b tag一眼睇哂
https://www.instagram.com/explore/tags/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E8%89%AF%E5%BF%83%E5%A4%A7%E4%BD%ACb/

其他beggar 回顧
https://www.instagram.com/hkbeautyyoutuber_database/
印象中呢條就係佢自己剪既full version
好突兀咁放喺片尾
後尾覺得太柒又刪左
不過比大陸人backup左,痴線西搵到再up返上yt
好群唔群 群埋邵子風
依家再睇翻一樣都係咁柒
算啦萍嬸 腳踏實地啱你d 唔好諗住復出喇
傻鳩名單
Cls仲出返嚟
屌呀 良辰美事原來係佢地
三尖八角咁 五官都怪
群親佢都冇咩邊個會做得好 個個都反面
淨係會睇佢新加坡片
返香港之後0興
佢老公返咗香港未 之前嗰排覺得佢似守生寡小朋友又細 係咪另一半長期唔喺身邊先要咁樣買野滿足心靈
開關之後應該返咗啦
不過應該都係一個星期返嚟一兩日?(COVID前好似都係咁)
我覺得呢方面有影響 拍拖一個星期見一兩日都都係最低限度 何況仲有個家庭小朋友又細
即刻unfollow先
呢啲應該public等全世界都知
之前覺得個女仔專寫黃店食評幾好
不過寫寫下停咗淨係會sell下d facial鋪頭同自己啲bagel
估唔到咁表裏不一
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞