召喚痴線西 (249)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
佢話要生兩個呀嘛
咁我唔知啦 我平時冇follow開佢
條片最後有話試埋最後一次唔得就算
試多一次係講ivf抽卵
玩一次等如可以植入幾次 明未
之前d卵流產晒所以再抽多最後一次?即係今次抽10粒 10粒都用得嘅話仲可以試多10次 係咪咁理解
無錯所以仲有大把機會
想問下呢個係咩面型
白版馬浚偉
應該係我人生中最恨生bb嘅女性 太癲了話老公嗰邊冇壓力邊個信 邊個想係咁流產
見到啲kol日撚日呻話自己份工好辛苦 冇外人諗到咁輕鬆
又見到kitling比個化妝師youtuber 捉去改妝
嘩屌 個妝恐撚怖到
粉底死白 眼線又粗又黑 畫下睫毛畫到勁奇怪
仲有奪命粉紅色眼影
有時真係唔係想mean呢班人
而係呢班女又要大搖大擺接護膚品化妝品廣告
自己一啲hard skills都冇
唔要求你化到自己變taylor swift
最基本粉底要岩色 眼影揀返岩自己既色tone contour跟返自己輪廓去修而唔係打版咁一撻撻黑色
對呢班kol黎講都好難咁
而家係你地完全冇尊重過自己份工
好意思話人地唔尊重你地
數得出既酸黃 嘉樂仔 kitling 嘉盈
冇一個係真係識化妝
香港人真係好慘要食屎

有睇條片
個妝勁怪
係咪依家基本上個個都落filer出post出片就算

我睇下睇下YouTube依家成個feed 都係台灣片
香港真係冇乜好睇
人地題材闊幾多,唔係下下都化妝扮靚
Ck 應該開心啦 跟張偉康咁窮
隻眼咁射呢
但流咁多次
正常人都會理解
更何況老公屋企人?
仲逼得黎架咩
自然同ivf都流咗咁多次仲要繼續試 桑拿本人都好清楚佢身體係唔適合懷孕 衰啲講咁樣係攞自己身體較飛 老公真係錫佢就唔應該支持佢繼續玩ivf

真係鍾意小朋友就領養啦 好多孤兒需要一個家
仲未上岸
靚?

酸黃條頸巾係咪又係抄嘉樂仔
佢追得好貼 一見人哋有佢就即刻買咁

想話呢個Cat Fung (之前絲打話佢狂抄Beth)
成日影住自己做gym 又係到chok個認真樣
其實真係好肉酸下 而家真係乜人都可以做beauty youtuber
個阿嬋乜水似巨min多啲
佢做咗咁多年都無起色啲片同個人真心悶

係咪on9 為左影個story企出黃色線 如果我係日本人都心諗jm9 唔好好守好當地既規矩
自己唔洗做野,老公就支持自己
比係我幾大都支持個老公喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞