召喚痴線西 (249)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
所以佢咪試咗好多次水溫不過都失敗
眼見個個依家賺到fatfat,以佢性格一定係
好唔忿氣,日日眼都紅埋見班人買H買到唔貶眼,每晚都攝高枕頭諗計覺得點都有一次會復出成功
啲part time本身job duties就係整包 唔整包唔試包 請嚟做咩?
請part time都買保險咁好福利 ching出嚟做過野未?
而家都唔興戴呢d大眼仔啦

佩服佢個人無論性格定taste 都冇變過
始終如一
不嬲parttime 都有保險

其他韓國代購賣緊$169
佢賣$319 食水深到呢
其實係你出左嚟做野未 part time一樣返工出左事,冇買保險嘅話,僱主自己賠到傻
之前買過覺得幾好食,但係佢IG打嗰啲嘢真係尷尬到震
pt都要買勞保
無保險可以告9間公司
嘉樂仔大貪真係死症黎
係有睇佢片 佢edit都算認真
但次次一見到佢當人水魚咁sell就覺得好黑人憎
覺得佢份人好唔老實同貪錢
唔貪錢搵水魚邊有咁多chanel hermes買
佢自己都有買H
成日陰啲陰啲比人感覺佢係「哼 好叻咩 我都買到h 」
佢用貴袋果日(chanel, hermes)一定會影ootd 一定要影埋個袋
講起都鄧佢唔抵
當年化妝技術黎講佢算係有技術既
你睇下而家酸黃家樂仔猿人千
冇一個有技巧 是旦撻晒上面就話教人化妝
一樣賺到笑
我係大佬b我都嬲

翻版林家棟成日痴杜汶澤嗰隊女團 但係企係人哋隔嚟真係搞唔掂個樣好似青蛙 個夾又好似啲大陸大媽
btw記得佢地隊有一個之前有非法集結案底 佢哋知唔知林家棟成日係小紅書拉客
你哋班人就係講呢啲說話,
搞到大佬b 而家真係忍唔住復出
不過唔知點解佢今次復出比我感覺佢係比邵子風利用借佢個channel 啲僅餘followers 想做起個名
同Miki一樣咁
但一直覺得佢啲妝好柒
大佬b d閪屎性格
眼見嘉樂仔d柒頭都買H買到咁輕鬆
同期嘅暗星一早戴到成手cartier上晒岸咁
一直都好撚唔憤氣先成日想試水溫
唔知佢今次成唔成功
brenson泉下有知保佑老母b收皮返去湊女喇
有冇人有睇肥姨姨同餐肉年宵片
啲product真係好樣衰 係咪肥哇伏佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞