召喚痴線西 (249)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
其實點解會選工展會小姐
唔直接去選港姐
港姐要學歷
似佢老豆多 佢老豆係咪大陸人?點解咁鬼似北佬

想更正返,黃嘉雯同雞欣絕對唔係中學同學,佢兩個係透過個yokososo(大陸婆)fd搭fd先識到對方,但雞欣唔知做乜好鍾意同人講自己同黃嘉雯「由細玩到大」,想營造出一個重情義、姊妹情深嘅形象,不過呢啲期間限定好友而家咪又係反晒面

隱藏大家姐
仲有個細佬
係咪生極都係女 想追個仔

一家七口
住天水圍
話唔定住兩間相連公屋
講起反面,當年同雞欣食松藝館班frd 都唔見哂
為咗出一封嚇唔到sean嘅律師信自爆屋企醜事
Carmaney雖貴為港姐冠軍,但IG Followers竟然不敵她的好姊妹張欣欣的將近10萬的Followers。而翻看Carmaney在2017年曾Post:「致張欣欣,很慶幸自己7年前認識你的時候,我們還是幾個臭屁孩,簡簡單單,因為去了畢業旅行成為了閨蜜,經歷了不同風浪,我們一起成長,回想一切一切,我希望我們記住的都是那些甜蜜的回憶。」而張欣欣亦曾Post:「我地(哋)係(喺)中五既(嘅)時候識,一齊去畢業旅行,經歷左(咗)好多好多⋯咁就第9個年頭喇!請繼續一直陪伴我!」數數手指頭,原來二人已經認識將近10年,縱然擁有深厚的友誼!
出個story就當出糧佢心諗出個ig story同 請杯嘢飲就有一堆免費勞工真係爽 cheap到仆街
點解佢痴埋yepi度之後做野柒咗咁多
愈來愈憎肥姨公仔醜到咁都拎出黎賣
一家七口住公屋 真係輸哂
唔怪得要教啲女做雞脫貧
水魚們
Serenalty係邊位?
上面咪話豪門第一個偷食對象 個樣好科技蛇精 個vibe似雞欣 開始明白點解會離婚 因為前妻個樣同佢哋太大分別 唔係豪門鍾意個type
LM
前妻個樣咪一樣feel
睇唔過眼呢度有啲人成日吹奏前妻
唔係同一類人唔會走在同一圈子
大家都係一擔擔
前妻隻眼一睇就知冇整過啦 阿serene serena完全就係1號眼2號鼻3號下巴

一眼睇得出邊個無練?
佢啲sponsor好 hard sell
黃嘉雯同雞欣都係天水圍公屋出身
之前黃嘉雯家姐單虐貓案俾記者踢爆咗一家住天水圍天澤村,Google 依家都仲搵到

果然係好姊妹,咁鐘意一齊扮係小康之家出身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞