召喚痴線西 (249)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
佢之前有分享(暗屌)過手續好麻煩 搞就應該有搞 最後有冇放棄未知住

之前睇大j移民隻貓冇病冇痛搭完程飛機隔冇耐就走咗 我都好怕帶住貓飛 係咪唔上程飛機就可以活多幾年
唔洗名牌 平過salad銀包都有
我有睇過加拿大點帶貓去香港
加拿大嚟嘅貓狗到香港後係唔洗去漁護署檢疫
即係打齊針搞齊文件 主人買個寵物機位(寄倉定in cabin就視乎邊間航空公司) 喺機場落地就可以接走寵物

啲文件係有少少麻煩
但如果佢真係有心搞一定冇可能搞足半年
因為啲文件有限要出發前幾多日內簽發
再開!睇下雞欣快啲定絲打們快啲
連痴線西248都冇埋
佢又出俾邊個?
呢兩隻雞cls
兩隻雞身有屎俾人督爆晒啲黑材料
其實隻雞欣價值觀,要有幾扭曲先會搶人老公之餘,仲要搶個生咗2件既男人? 做雞做到佢咁真係好折墮
其實佢叫得人del咪即係prove 人講啲嘢係啱
想知隻雞幾時比天收
仲要係生左兩件都唔俾贍養費嘅男人前妻同佢生左兩件佢都咁涼薄大家估下有日佢發瘟 雞欣個下場會仲慘
應該係啦 唔係真既 佢點會出信叫人de l
雞欣唔知會唔會叫律師申請del埋呢個post呢
係有良知就叫豪門出返啲贍養費 買少條vca啦
兩個日日都要搵律師
律師信情侶唔知兩個係咪搵律師識㗎呢
其實豪門同雞欣唔會咁易分手囉,咁大條水喉雞欣唔會輕易放手 不過都幾相信豪門短期內都唔會同隻雞欣結婚,雖然雞欣都31歲了
佢del一個 我地咪開一個 佢柒少陣啦 佢del得幾多個
佢有閪良知架咩佢啲事蹟都唔係第一日
豪門對佢黎講唔算大水喉 但係比到好多人脈佢可能好快識到第二個水魚會走前提係人哋唔知道佢個朵有幾臭
雞欣玩埋小紅書想搵大陸老細?仲要打埋簡體字唔知同胞們知唔知佢啲精彩事蹟呢?

突然間醒起momohead
Ig好耐冇update
Lm
好慘 自從katrina唔玩ig冇人理佢 除衫派錢都冇人理人哋follow佢都唔係為佢 係想睇你個靚女朋友咋
咁佢買h人又係唔想人睇到咩
明明又話自己唔追名牌

呢條賤男 真係極品
對上個旅行好似係去韓國?咁都叫奢華
豪門你同雞欣去北海道滑雪仲奢華喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞