召喚痴線西 (249)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
變咗肥水魚
左二係咪譚仔
後面個蛋糕盒寫butterfly 但係佢又tag bakerism 姐係點呀
出左律師信
連住尼好忙
喪哥都笑左佢成年 連住尼就驚到仆街
既然出律師信可以del po 點解doj唔出信
公海好多po同comment
完全唔覺香港啲kol賣廣告有咩咁辛苦
個個都係 揸住product/喺張擺滿product嘅枱隔離影張相
出post啲caption其實應該係有人寫好send比佢哋㗎啦
唔通真係知個product有咩成份、有咩意義呀?

拍youtube嘅就格硬加插個ad
9成都係拍grwm然後就話最近成日夜瞓/ 皮膚好乾etc
再攞個product出嚟話好好用
但好明顯個product佢根本係冇用過

勁多kol都係本來就一日post十幾個ig story,乜9無謂事都要post
佢哋ig story賣廣告咪又只係多咗一兩句caption, tag個brand講句thankyou再加條link
咁都好辛苦

其實佢哋知唔知咩先真係叫“冇下班時間“嘅辛苦錢
4個butterfly係阿妹買
另外4個係喺公司攞嘅
之後又可以轉acc自己repost自己
右一件賓妹
理解唔到點解會有人睇佢 樣衰冇氣質又冇料 間舖d爛衫markup 得咁狼 靠名牌去夾硬抬高自己
好浪費
張雞姊妹係咪人生頭廿年都未食過生日蛋糕所以每個生日都要起勢咁買蛋糕

你每場生日上20個蛋糕都唔會令到你有貴氣變得有錢另人哋覺得你地唔係做雞
佢哋講到好似收得好少錢咁
大佬你收得呢個價就係要做返咁多嘢啦
唔會係咪又講大話
最好咁啱都係去佢哋自己開嗰間嘢到買啦
呢兩姊妹講大話就梗㗎啦 整咁多蛋糕做道具打卡肯定食唔完 浪費食物好折墮
廣告從業者都有廣告文 係咪因為呢排view數少咗要搵多啲人睇
其實幾多個真係喺出廣告前有實測 佢哋自己心照啦
講到自己「用咗一排真心覺得好好用」但睇到枝護膚品/洗頭水嘅ml數根本唔似係有用過
啲after photo一定係打哂燈+落filter+小小化妝

同埋kol真人同ig差好遠都唔講得?
p圖p到完全兩個人咁嗰啲
例如蘇狗長期裝假狗扮大波
見到真人ipad咁 會震驚都好正常啫
唔想比人發現真人原來咁柒嘅話咪唔好p咁誇張囉

啲kol長期表達到自己好似係義務工作咁到底想點

好柒啊
唔好意思呢個係邊位
Who
原來potatofishyu都簽左liz?
佢每次襯啲衫都好樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞