召喚痴線西 (249)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
佢唔係倒後行緊咩
佢化妝技巧由眉到眼妝到唇都可以大把野比人挑剔
其實佢都幾撚有自信 著衫柒到仆街靠名牌袋撐場
化妝是旦撻晒啲野上面當化左 完全唔會理下夾唔夾自己五官 隻眼已經dup仲畫下垂眼線 上唇薄淨係識化咬唇妝 眉已經講到爛 搵個小學生都畫得好過佢
最好笑佢條條片片頭都寫since 2015 化左成十年妝仲係化成咁
香港人真係好撚慘想搵個有技巧既化妝kol睇下都冇
多啦A夢
好慘
勁港女
所以佢要話俾你地聽
我就係咁港女咁仆街但慘得過都有男人同我埋單
仲要假假地都叫星 又俾幾廿萬我使 你地恨唔到架啦
我日日鼓吹瘦就是美你地班人睇唔過眼又如何
我又拜金又呃錢都有暗星同我埋單

呢條女既人生意義就係P圖 減肥 SHOW OFF
好唔自然 仲話自己較快左一倍速度
著衫style髮型個樣全部都唔吸引 但都成千人like
d like同view係咪買返黎
化左都完全冇輪廓冇血色塊面
離婚啦屌
屌 好鬼異 發生咩事
係向緊前定後行
https://www.instagram.com/p/C3CjLj1pF5x/

個頭同個身比例好怪
真 塊面好細個身好bulk
都P瘦咗塊面,點解唔P埋個身呢
好似阿婆
嘉樂仔食水好深。。唔怪得之可以買名牌唔眨眼
佢d post岀幾分鐘就過千like
jjjoan公主每日一po: 睇吓我老公幾錫我
lm
真係又出律師信
爭你個妹個post未delete呀
係買like

好似好耐之前已經發現過同喺痴線西講過
估唔到而家都仲係買
唔知大家有冇follow開watt兩姊妹 都幾羨慕佢哋隨時去台灣日本睇Coldplay TS演唱會 兩個就咁做吓IG model都賺到錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞