召喚痴線西 (249)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
屋企有錢唔返工又唔比?
我覺得雞欣先係社會寄生蟲窮得黎又唔返工但又成身名牌
癡埋去YYC到分分鐘都一擔擔想搵有錢佬
佢個仔bb個陣好似紀曉嵐
J嬸睇睇吓有D似蓋嗚暉 尤其佢成日化妝化到大戲咁款
前妻自己都講自己30幾歲人拖住兩個仔返娘家你估佢唔知醜咩 人哋父母都冇聲出外人仲有咩好講 而家咪搵辦法出嚟撈 明思又係一樣娘家買樓做kol先養得起兩件 只係一個好撚有錢同一個有啲錢嘅分別
佢屋企人錫佢有咩問題
如果我做父母都唔想自己仔女辛苦 想佢留係自己身邊
既然佢屋企人唔介意 關我哋外人咩事?
起碼唔似雞欣癡男人生活 佢先係社會寄生蟲 影衰女性
佢咁嘅樣就算撚數啦
國字面扁鼻成面暗瘡勁撚樣衰
佢啲暗瘡好返未 係咪要收經先好得返
Pkj出世就係新移民 唔係似 根本基因就係
日日痴人攀去上流圈子 就係幫自己洗底
阿媽廣東話都講唔正 拜金教育由細陪養到大
係咪喺藍j度買
如果係藍jade到買 藍jade 即刻出post啦
竟然唔係搵sindy買 sindy店好串㗎喎出個tote bag大大聲話自己淨係做天然石
美妝就唔好啦 分享名牌都有興趣睇嘅
剛剛電視影到Ding Ding , YYC同chin chin係馬場
人以群分, 佢應該都變左好多
情人節個post見佢comment話去食海底撈
呢啲離地撚食下佢花生算啦
大家唔好追棒佢比like比comment
睇相睇得出呀絲打?
有d lab石勁到鑽石筆都check唔到

(其實我偏向相信唔係羊叔買 同 唔係真鑽
因為如果係佢一定打鑼打鼓講哂俾全世界知
帶住對仔係身邊又唔撚得
一陣唔帶又話人唔理對仔
在座邊個新年時唔係望住成班大人打牌鋤dee?
張相影到臉咁尖 認唔到
培育鑽過到鑽石筆因為真係鑽石嚟
無論成份同結構都同天然鑽無分別
It有得relocate 起碼55k
係唔瘦,但唔等於肥
身形呢啲嘢邊有得咁2元咁睇
同埋佢手算幼,腳就直頭muscle
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞