召喚痴線西 (249)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
其實
Lab grown 同natural diamond 既結構成份係一模一樣
根本唔存在咩真鑽假鑽
D 商家成日係到灌輸呢啲概念 驚自己冇哂生意
睇YouTube 無意見到
肉含,狗妹liz,jade嬸 邊個老公最廢
https://youtu.be/T5e5_tvlZ4g?si=GcDZ4DJkddZHv_OU
笑到仆街CLS
耐人尋味
酸黃而家應該好心涼 轉移左追擊對象
唔會停嫁喎
大家加油呀
唔想再見到人型豬
根本天然鑽就overpriced
一有lab grown 即刻跌左唔少價
實質上冇分別 不過有班女人眼中男人送lab grown係cheap係孤寒係窮買唔起natural diamond 就算收嗰個本身唔介意 都難保身邊班八婆fd會gossip 令到收嗰個都唔想要lab grown
無衝突
小影一樣可以同時騎牛搵馬緊
呢到而家都笑緊ftm隻戒指係lab grown
野生魚係魚 養魚都係魚
鑽石=永恆=貴都係商家佬強加既意義
上網search下血鑽就知幾唔人道
相比下Lab grown真係好抵玩 平勁多買到大大粒 要幾閃有幾閃 要咩色有咩色
不過 野生係矜貴啲既
lab唔lab大家都係估吓估吓 人哋又冇影證書出嚟對住實物肉眼都分唔到啦何況隔住張相 帶嗰個開心咪得

lab grown冇問題 不過抄款就好有問題
眼袋大到
要一個養全家真係辛苦晒
純粹見到佢粒仿HW Oval想笑姐 如果真係HW佢呢啲人影埋unboxing片啦
其實都係在意人點睇,有時身邊啲女仔朋友真係會講「真鑽、假鑽」,講嘢都會幾mean。唔送natural,個男仔好似好cheap/唔用心/唔肯洗錢。
我覺得一樣既野 d 人特登洗多d 錢仲無謂
你身家幾百萬開頭既我無野講啦
個前妻咪又係要黃豪門借錢買戒指比佢
離左婚仲要理直氣壯叫人還戒指錢
食花生睇下幾好笑
真係做kol兩個都一擔擔
黃豪門借前妻老豆錢買戒指 點解唔可以叫佢還?
無唔得既
但要求另一半借錢都要買戒指比自己
條女好得去邊
好撚煩 送咗natural diamond到時又話你另一半送得唔夠大唔夠靚色下刪n樣挑剔 natural石又大粒到時有judge呢排做咩突然咁有錢

總之唔想煩請低調
當時sweet緊大家當係意思意思show下誠意啫 鬼叫豪門窮又想娶人地個有錢女 真係做一家人都唔會叫佢每個月過數準時還戒指錢 而家離咗婚豪門仲要咁cheap梗係追到佢天涯海角
係咪小花出軌呀
50k咁叫做比上不足比下有餘喇
佢哋2條友冇買樓、車、細路,生活唔係好奢侈,咁呢個數係生活得好輕鬆嘅
但只要多其中一瓣要負擔,50K養一頭家喺香港就真係唔係搵得好多錢喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞