[KPOP] K-POP 2024討論區 (3)

1001 回覆
3 Like 20 Dislike
gin lee?
四代第一神顔
鬥雞眼唔知神係邊

今年係買榜年?
但瀨屎嗰位好有擔當
Twitter有張疑似篤屎嘅圖個範圍大到
個tweet成千八萬點擊率人生最紅係今次
仲咁戇鳩自己喺X度講:我頭先瀨屎呀 sor 傻嘅自己摺埋揾窿捐啦
有冇影到瀨屎嗰條女?有嘅唔該掟上嚟
唔知係男定女 碌咗陣唔見有人講
但係佢會賠番洗衫錢都算係咁見有人真係po咗自己條褲搵佢賠償
rocky無出席,去嚟把𠹌
你地拳交玩到失禁
想睇 可否加密放出黎

剩係知有人影到條女
同埋話佢好痛苦咁踎低 然後有人上去幫手
https://www.instagram.com/reel/C3HFSlIrno2/
今日你街見到條女勁似恩採
冇計 唔買榜俾IU玩哂 IU迫D暗星/新人買榜 好心佢唔好成日cb 破壞晒kpop生態
終於現實都出現幻覺
韓國人質疑TWS買榜多過BIBI,暫時多數見大陸人話BIBI有買
俾我真係做唔到,嗱嗱臨搵個殘廁清一清,之後9秒9閃返屋企 第二朝當咩事都冇發生過:我琴晚冇去HMA 我冇瀨屎

不過大前提係要身邊冇fd同你一齊去,冇其他人影到你瀨屎
好慘
你講到生動,好似你試過咁樣
我只係諗如果發生喺我身上會點做啫
一定唔會好似條女咁喺Social media認自己喺hma 瀨屎啦吓嘩 以後點見人呀?
SBS歌謠大戰今年將於7月和12月舉辦兩次
據《體育朝鮮》採訪結果顯示,SBS年末歌謠慶典節目《歌謠大戰》將於2024年上半年和下半年舉行兩次。
《歌謠大戰》製作組最近正在討論年內舉行兩次,目前正在為物色場所和邀請演出陣容而傾盡心血。 據確認,地點很可能和去年一樣,是仁川永宗島inspire競技場。
上半年很有可能在7月中旬舉行,下半年很有可能在12月中旬舉行。 據悉,具體日期上半年為7月21日,下半年為12月25日。 2017年以後每年只在聖誕節舉行的"歌謠大戰"從今年開始謀求變化。

幾時變月經
3年先cb又唔比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞