[KPOP] K-POP 2024討論區 (3)

1001 回覆
3 Like 20 Dislike

Sullyoon都割咗眼皮
我不能接受呀

明明佢之前內雙勁好睇
唔搞對眼,只打高少少個鼻都夠靚女

https://youtu.be/LTyc7mwLNys?si=UbgHfU0yzAwyNExx

明明出道時,咩都唔搞最靚最有仙氣靈氣
還我原版Sullyoon❤️‍🔥

kyujin❤️‍🔥愛我
我愛❤️‍🔥Kyujin

雙眼皮黎講gigi整得最靚
點睇Theboyz解散?
Theboyz係一個愛搞小圈子嘅八公團
最臭串嘅new澯西(Gay)係龍头
佢哋Ig有啲人唔會follow某啲人
太八婆啦!!
所以我(善旴)係不会玩ig
但我有private ig follow @hynjinnnn同佢sexting

LM
https://youtu.be/G7dySc4IN60?si=SvWrbbnH9lTQOvWX
睇認哥佢唱live幾勁,可能勁過個美延
你覺得佢唔靚啫 呢度有個會員日日對住佢打j
gigi都有芽狗同允利抽日日對住佢d英文打j
SM 個醫生係咪2人同行1人半價
醫療事故應該要refund
笑芽狗就夠
牙抽係好人
有娜「JYP練習生會收到通知書,我從來沒進過上位圈」吐露ITZY出道負擔感

有娜說:"練習生時期為了出道而拼命練習。出道後不想給組合添麻煩。因為實力總是不足。"
她說:"JYP練習生會給發通知書。上面寫著名次。我從沒進過上位圈,其他ITZY姐姐們都進入了前10名","ITZY組合成團的時候沒有我。當時我當了三年練習生,所以也苦惱過要不要放棄。結果後來突然加入了。"
有娜還說:"沒進組的時候很傷心。也沒有覺得一定會出道但還是傷心了。 但真正加入組合後簡直是火燒眉毛了。 對姐姐們來說,我不能成為痛苦的負擔。 現在都還有些歌曲對我來說有點吃力。"
對此,金國鎮回應"有娜太帥了",稱贊了坦率地說出自己不足並努力中的有娜。
不僅如此,有娜還表達了對在ITZY歌曲中擔任高音的姐姐們的感激和歉意,她說:"如果我能多唱一小段,她們就會有一點休息的時間,非常抱歉。 今年想更加努力唱歌。"

辛辛苦苦俾2本部搞成咁

問佢幫識得係聯合國淡淡定定講成分鐘英文既aire chan谷左幾多中輸又唔理人
剛狗都係好人嚟
只有甜蜜狗係衰人
你癲夠未 依家都好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞