美劇集中討論區 (11)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
播完一排最近先突然有新相
睇左defender ep1, 無睇luke cage iron fist唔識d reference

睇左三集
冇睇luke cage影響細d, 但都有提到唔少角色
冇睇IF就真係影響幾大, 雖然IF最難頂

但Defenders暫時黎講唔差
頭兩集各自講4主角遇到既野再慢慢Link埋一齊

岩岩睇完if,唔計打鬥scene既話唔算好差
起碼一定好睇過flash,arrow,aos依三套既第三季

啱啱開左ep2, daredevil 打鬥都仲係好睇

算係dd carry頭幾集

本身無睇IF, 覺得條友好煩膠

就係一個中二病on9仔既設定
IF佢仲煩膠
睇IF既好處就係你會知道佢地要追擊The Hand既背景
同埋The Hand最latest既近況都係IF有哂
一路睇The Defenders
最好J係見番Karen同Trish

karen page
法國今年真係比較少高汁辣劇
上年ww crown stranger things the night of oa
隨口都一堆
定係要期待剩低幾個月

新劇

新劇對我黎講呢堆已經係高質
BLL, feud, legion, handmaids, young pope
american gods雖然唔係特別鐘意, 但都多人留意

今年最高質 - The leftovers

舊劇黎講 駁唔到

而家先開始追handmaidens, 好沉重唔可以一次過睇幾集
一日最多一至兩集

一日一集已經好多
開頭睇以為咁已經係最慘,點知慘絕人寰仲陸續有黎

尋日睇完第3集已經覺得好慘
睇左一集westworld覺得麻麻地,可能我個人唔好科技片。啲交帶又係個啲招數,陰啲陰啲咁,但又唔太吸引
利申鐘意睇fringe,覺得brba好悶
睇左一集westworld覺得麻麻地,可能我個人唔好科技片。啲交帶又係個啲招數,陰啲陰啲咁,但又唔太吸引
利申鐘意睇fringe,覺得brba好悶

鍾意睇fringe覺得ww麻麻地
開始睇halt and catch fire

等咗好耐,好似係Final Season

niki bb
法國今年真係比較少高汁辣劇
上年ww crown stranger things the night of oa
隨口都一堆
定係要期待剩低幾個月

新劇

新劇對我黎講呢堆已經係高質
BLL, feud, legion, handmaids, young pope
american gods雖然唔係特別鐘意, 但都多人留意

今年最高質 - The leftovers

舊劇黎講 駁唔到

而家先開始追handmaidens, 好沉重唔可以一次過睇幾集
一日最多一至兩集

一日一集已經好多
開頭睇以為咁已經係最慘,點知慘絕人寰仲陸續有黎

尋日睇完第3集已經覺得好慘

EP3世界級
開始睇halt and catch fire

等咗好耐,好似係Final Season

睇到S1E3 啱啱先開始睇
之前有聽過話好睇,呢排見佢S4 final season 92分
一季高分過一季 高質劇既走勢

niki bb

Philip K Dick's Electric Dreams - Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=S_WKZSy1mDQ

睇完trailer即刻冇咁期待 睇落cheap cheap地好似低成本劇咁
narcos S3 review好似幾多好評

咁快有喇?

karen page

係套劇入面好正
有無人有睇brooklyn-99
THE 100 d人物真係痴9線

咁快有喇?

差唔多啦下個禮拜已經有得睇
佢地話S3仲好過S1S2
Hackers threaten to release Game of Thrones Season Finale

屌係就快啦
仲講

好撚好笑

咁快有喇?

咁快有喇?

哇 咁高評價
好期待

好撚好笑

Kai 下 Kai 下咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞