美劇集中討論區 (11)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
明知有假放大家都咁早起身
啱啱起身見到樓下D樹冧哂

難得放假追咩劇好

揀套mini series
趁放假又跑下步先

打風跑咩步

跑機

屋企有跑機

宜家啲跑步機好撚cheap 好平都買到部

但係我哋好撚cheap 間屋擺唔到部跑步機
睇之前要記下4個新boss個名先 完全唔知邊個打邊個
https://www.youtube.com/watch?v=dWlSAws-4hg&feature=youtu.be

原來有四個boss咁多

已經唔記得班人叫咩名
連gay佬同個大佬不嬲存在緊都已經唔記得

始終冇Pablo果種魅力
今日收到CSL msg送3個月neflix trial

我都係

呢個風打嘅timing靚到不得了

神奇 頂級 超卓 哩隻鴿就真係做實事啦

好耐未試過有個風係會令人覺得聽朝可以訓到自然醒 因為知道實有假放

難得放假追咩劇好

揀套mini series
趁放假又跑下步先

打風跑咩步

跑機

屋企有跑機

宜家啲跑步機好撚cheap 好平都買到部

但係我哋好撚cheap 間屋擺唔到部跑步機

摺埋一舊野棟喺度睇你接唔接受到姐
睇之前要記下4個新boss個名先 完全唔知邊個打邊個
https://www.youtube.com/watch?v=dWlSAws-4hg&feature=youtu.be

原來有四個boss咁多

已經唔記得班人叫咩名
連gay佬同個大佬不嬲存在緊都已經唔記得

始終冇Pablo果種魅力

好似二線配角突然升級做主角咁
但佢地應該勁過Pablo

即刻叫我媽跟進下先 佢係csl

特選客戶

我無既??
完全冇印象左邊數起第3條友S2一路有出場
The Highest Paid Actors on Television in 2017

Dirk Gently season 2 trailer出左

特選客戶

我都收到
The Highest Paid Actors on Television in 2017

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/23/225949_ce2f5bdd8dbfe1ee5954736454315412.jpg[/ img]

原來modern family班大粒咁好搵

我都係

好耐未試過有個風係會令人覺得聽朝可以訓到自然醒 因為知道實有假放

上一次打10號波而我又係香港仲讀緊小學

今次呢個風真心勁 今日返工見到好多條街都好似打完仗咁

特選客戶

我都收到

係咪就咁送?
好似見到要用咩the club積分換

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/23/225949_ce2f5bdd8dbfe1ee5954736454315412.jpg[/ img]

好似年年都會見到有新聞話佢地扭加人工
扭完先會renew新一季

70幾萬一集請到rebert de niro都幾抵

我都係

今朝樓下巴士站塌左樹全世界企出去馬路等車
條馬路有一邊又塌左樹 同埋成地樹葉垃圾

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/23/225949_ce2f5bdd8dbfe1ee5954736454315412.jpg[/[/url] img]

Big Bang theory先痴撚線

仲有後面少少 原來claire foy收咁平

我都係

今朝樓下巴士站塌左樹全世界企出去馬路等車
條馬路有一邊又塌左樹 同埋成地樹葉垃圾

好痴線,見到勁多行人路都有冧樹
今日班清道夫就辛苦喇

下季片酬應該升幾倍

下季片酬應該升幾倍

但之後已經冇佢份拍
估唔到女主角由頭帶到尾都得咁少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞