美劇集中討論區 (11)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

del Toro's best work since Pacific rim

US 12月姐係香港又要等到播撚完oscar 2,3月先有得睇

香港得大片會同步上
Baby driver 12定14號先有得睇
屌佢老母

it comes at night已經有seed喇

呢套影評人大讚 觀眾怒屌

屌好似係因為D人期待以為有病毒zombie/怪物先會失望

香港會唔會上?

應該唔會掛
有無人睇緊room104

睇到第3集 好撚憎第2集呢d劇情鋪排

做左呢集未 淨係想睇呢集

呢集未啊, 104 我睇到最新個集,今集我幾鍾意啵。
呢套真係超低成本,唔怪得初頭幾集我覺得爛都仲有s2。最新個集黎講得一個男仔拎住個電話咋
暫時都會睇落去既,佢好處真係夠晒短...當投資時間睇下有無驚喜
Cara Delevingne加盟Amazon美劇《狂歡節謀殺》

https://www.dramaqueen.com.tw/news/20170901/005.html

Amazon 奇幻美劇《狂歡節謀殺》(Carnival Row)繼日前宣布《魔戒》系列電影男星奧蘭多布魯(Orlando Bloom)主演後,今日再公布《自殺突擊隊》英國女星卡拉迪樂芬妮(Cara Delevingne)加盟。

《狂歡節謀殺》故事背景設定在充滿維多利亞色彩的城市中,人類在這裡和謎樣生物共存,隨著移民人口劇增,不同物種間的緊張關係也上升。

卡拉迪樂芬妮將飾演難民 Vignette Stonemoss ,她逃離了飽受戰爭蹂躪的家園來到 Burgue 這座城市,但在這裡她不僅要對抗猖狂的人類對她的偏見,還要應對跟隨著她來到新樂園的祕密。

《狂歡節謀殺》由影集《The 4400》主創瑞尼埃沙瓦利亞(Rene Echeverria)執筆劇本並擔任節目統籌,執行製作包括奧蘭多布魯、電影《環太平洋》編劇崔維斯畢奇漢(Travis Beacham)、影集《活屍末日》執行製作蓋瑞昂格(Gary Ungar)以及電影《關鍵密碼》導演保羅麥格根(Paul McGuigan),後者也同時擔任導演一職。

《狂歡節謀殺》第一季共 8 集將於今年秋天進行拍攝,預計 2019 年首播。

Cara拍劇
唔使審實變垃圾劇

好憎呢條女

我鐘意佢以前做model果陣

me too ,做model 算喇
佢拍戲都爛爛地......
無咩好感
不過夠多fans 係真既,我諗佢都係用黎擺

呢套真係超低成本,唔怪得初頭幾集我覺得爛都仲有s2。最新個集黎講得一個男仔拎住個電話咋
暫時都會睇落去既,佢好處真係夠晒短...當投資時間睇下有無驚喜

的確係 超過半粒鐘真係唔撚睇佢
終於睇完orphan black
雖然今季爛爛地
但都算完得幾好
black mirror 英劇 但都幾神 可以推薦一下

btw#1得美劇推薦list
有冇人整個英劇list
Cara Delevingne加盟Amazon美劇《狂歡節謀殺》

https://www.dramaqueen.com.tw/news/20170901/005.html

Amazon 奇幻美劇《狂歡節謀殺》(Carnival Row)繼日前宣布《魔戒》系列電影男星奧蘭多布魯(Orlando Bloom)主演後,今日再公布《自殺突擊隊》英國女星卡拉迪樂芬妮(Cara Delevingne)加盟。

《狂歡節謀殺》故事背景設定在充滿維多利亞色彩的城市中,人類在這裡和謎樣生物共存,隨著移民人口劇增,不同物種間的緊張關係也上升。

卡拉迪樂芬妮將飾演難民 Vignette Stonemoss ,她逃離了飽受戰爭蹂躪的家園來到 Burgue 這座城市,但在這裡她不僅要對抗猖狂的人類對她的偏見,還要應對跟隨著她來到新樂園的祕密。

《狂歡節謀殺》由影集《The 4400》主創瑞尼埃沙瓦利亞(Rene Echeverria)執筆劇本並擔任節目統籌,執行製作包括奧蘭多布魯、電影《環太平洋》編劇崔維斯畢奇漢(Travis Beacham)、影集《活屍末日》執行製作蓋瑞昂格(Gary Ungar)以及電影《關鍵密碼》導演保羅麥格根(Paul McGuigan),後者也同時擔任導演一職。

《狂歡節謀殺》第一季共 8 集將於今年秋天進行拍攝,預計 2019 年首播。

Cara拍劇
唔使審實變垃圾劇

好憎呢條女

我鐘意佢以前做model果陣

me too ,做model 算喇
佢拍戲都爛爛地......
無咩好感
不過夠多fans 係真既,我諗佢都係用黎擺

佢都係靠關係先有咁多戲拍 做到女主角
但宜家好似都幾多人憎佢,拍親d野一係負評一係票房毒藥
拍乜鬼戲丫 ..唉佢以前好正架
想問下netflix subtitles有冇得download

google下應該有
周不時見有人放netflix官方字幕

想揾ma vie de courgette 既法文字, google都無

我意思係你搵下d google教學
自己抽netflix個法文字幕出黎

的確係 超過半粒鐘真係唔撚睇佢

睇完cult 果集無再睇

睇完ep2停左

del Toro's best work since Pacific rim

US 12月姐係香港又要等到播撚完oscar 2,3月先有得睇

香港得大片會同步上
屌佢老母

it comes at night已經有seed喇

呢套影評人大讚 觀眾怒屌

屌好似係因為D人期待以為有病毒zombie/怪物先會失望

香港會唔會上?

應該唔會掛

it comes at night正喎.
近期小有拍得咁 atmospheric ge psychological thriller
唔係特別專心睇都覺得拍得正

想睇好耐

有冇人整個英劇list

應該有人肯寫先會有人整

Grace bb有份拍海報

香港得大片會同步上
屌佢老母

都唔知套call me by your name要等幾耐

香港得大片會同步上
屌佢老母

都唔知套call me by your name要等幾耐

wrong icon
想問下netflix subtitles有冇得download

google下應該有
周不時見有人放netflix官方字幕

想揾ma vie de courgette 既法文字, google都無

我意思係你搵下d google教學
自己抽netflix個法文字幕出黎

adore

google download / extract netflix subtitles

Grace bb有份拍海報

冇tyrell

有冇人整個英劇list

應該有人肯寫先會有人整

league of gentlemen
psychoville
inside no.9
blackadder
peep show
extras
misfits s1- (?)
the office uk
睇住先

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞